• W tym tygodniu trailer ? Autor: ~ObserwatoR [31.0.57.*]
    Może prezes w końcu zamieści Espi
  • Re: W tym tygodniu trailer ? Autor: ~Ala [91.192.199.*]
    Na razie próbują wyszarpać tanie akcje
  • Re: W tym tygodniu trailer ? Autor: ~JAnuary [195.54.188.*]
    Muszą rozpocząć od września kampanię reklamową, jeżeli chcą dobrze spieniężyć grę - czyli w miesiącach: listopad, grudzień.
    Jeżeli do połowy września się nic nie pojawi, to trochę lipa, bo to by oznaczało, że spółka albo nie zrobi gry na listopad grudzień albo nie ma pojęcia o marketingu. Listopad i grudzień to najlepsze miesiące na spieniężenie gry - choć wtedy jest też duża konkurencja.
    Może wypuszczą lada moment info, bo 13 jest publikacja raportu a raport jest swego rodzaju spowiedzią z tego co się robiło i co się ma zamiar robić. Zobaczymy. Ja tam na nich liczę. To nie jacyś amatorzy, tylko ekipa, która aktywnie portuje gry i na tym zarabia.
  • Re: W tym tygodniu trailer ? Autor: ~Jakub [93.157.112.*]
    Już mnie wkurzają - kiedy ten trailer? Mam dobrą cenę, ale sporo zablokowanej kasy i już mnie to mierzi… z Prezesem nie pogadasz
  • Re: W tym tygodniu trailer ? Autor: ~Bezlitosny [193.28.84.*]
    Nie będzie. Trailer przeklęty w marzenia leszczy zaklęty.

Łukasz to playa. Oddał trailer do profesjonalnej produkcji i dopieszczają co do klatki, hehe.

Haptfu, czekam z koszyczkiem na akcje zdesperowanych.
  • Re: W tym tygodniu trailer ? Autor: ~Jakub [185.143.119.*]
    Dokupiłem dziada - nie wiem po co - mam nadzieję, że mnie pozytywnie zaskoczą.
  • Re: W tym tygodniu trailer ? Autor: ~Grzmociciel [94.254.152.*]
    Chyba za 20zl dokupiłes skoro kurs spadl 8 procent przy 18 tysiącach obrotu xd
  • Re: W tym tygodniu trailer ? Autor: ~Jakub [93.157.112.*]
    Nie - dziś akurat dobrałem na moim historycznym minimum w najniższej cenie - coś koło 0,878 zl - a pakiet trochę większy niż za 20 zł
  • Re: W tym tygodniu trailer ? Autor: ~Bezlitosny [193.28.84.*]
    Podziwiam, że szef tej operacji, pseudonim Bajo Jajo, nie pękł przed CBŚP.

Nawet ziomków nie sprzedał. Git człowiek.

Trailero Trallalero.
  • Re: W tym tygodniu trailer ? Autor: ~Grzmot [91.226.22.*]
    Cos jak biomed ze slynnym "mamy lek". Zaraz przegapią jesien czyli najlepszy moment na reklame gry i zwiastun. One more level wlasnie pompuje balonik pod Valor Mortis a tutaj drugi medcamp.
  • Re: W tym tygodniu trailer ? Autor: ~Jakub [193.163.202.*]
    No i powiem Wam, że z niezłym wyczuciem kupiłem ostatni pakiet - teraz żałuję, bo kasę miałem i mogłem kupić wiecej, ale mam już sporo i poczekam na godne poziomy - może przebije w końcu te 2 zł i poleci wyżej - bo o ile wpadnie jakieś ciekawe info
[x]
BLACKROSE -1,75% 0,45 2026-05-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.