masz racje ,,,nie zrozumiem i wielu innych też ,skoro jest już w top 50 i idzie do góry ,ja na TWOIM miejscu napisał bym do nabywców THOTD 2 i im wytłumaczył ,oni tacy nie ogarnięci ,,,,, i tracą kasę ?
bardzo słuszna uwaga ,bez SHORTA który tutaj trwa /już chyba nikt nie ma wątpliwości/ za wiedzą DECYDENTÓW ,pytanie czy z ich inspiracji ? kurs był by na poziomie PROPORCJONALNYM do BLO ,to że szmacą kurs ,dla mnie nic nie znaczy ,po prostu dobieram coraz niżej ,deczko i kolejne ,,,,i kolejne ,mój fundusz ma się wyśmienicie
nieźle sobie dopowiadasz: nikt nie ma wątpliwości. Owszem ja mam i wielu innych. Jaki Short człowieku. Nie ma chętnych do zakupów z prawej to nie rośnie.To jest proste
Mylisz się i to bardzo
Tu było klasyczne podbicie akcji Pump and Dump do 16 zł z 50 groszy więc ZAWSZE po takim czymś będzie długoletnia wyprzedaż akcji dlatego od razu pojawiły się shorty grające na spadek. Kto ma kupować jak ciągle to spada, każdego zmęczą. Dzisiaj obserwując z samego rana ewidentnie gra fundusz i sądzę że sam ze sobą. Zrobił zawałą i od razu podsunął dużo zleceń odbioru akcji. Tak to widzę.
Sądzę że ostateczna rozgrywka wkrótce się rozegra. Chyba że Zbynio mocno rozczaruje raportem.
Mimo to życzę sobie aby to jak najmocniej spadło z myślą zakupu akcji.
Tu nie ma co tłumaczyć on i tak tego nie zrozumie. Wymyśla kacyki, spiski, shorty itd. A po prostu firma nie dowozi terminów i akcjonariusze ponoszą karę na kursie. Gość niby ciągle zbiera i zbiera, pewnie na z 50% akcji więcej niż miał, a warte są połowę tego za ile kupił. Ale on jest zachwycony, bo dostanie 1% dywidendy xD
a czym się przejmujecie ? moja kasa ,moje zakupy ,co do kacyka ,,,,,też zdania nie zmieniam ,co do foka ,no cóż rankingi wskazują inną prawdę od WASZEJ ,która jest prawdziwa ? pożyjemy zobaczymy a koszyczek podstawiam i zawsze coś wpadnie -sami mi sypieci ,to po co brać z prawej ?
i znowu sobie dopowiadasz? jakies waszej prawdy? jakie sypiecie mi? kto do kogo ty piszesz? ja zadnej prawdy nie głosze. mówisz ze sa shorty ja mówie udowodnij. mówisz kacyki, ja mówie kto to co to. mówisz szmacenie kursu ja pytam w jaki sposób skoro obrót jest mizerny i nikt nie bierze z prawej to co tu blokowac i jak
WY robicie swoje ,za to wam płacą ,ja działem sam na WŁASNY rachunek ,jestem tutaj od 2014 i nikt mi głupot nie wciśnie ,a te rankingi ,,,to skąd się biorą ? czy za tym kasa nie płynie ?
pozwolisz że pozostanę przy swoim i dalej koszyczek podstawiać -podstawiam ,ja mam czas a KOMUS zaczyna się spieszyć ,tym bardziej że 2025 będzie najlepszy w całej historii forka ,ale za to wam płacą ,róbcie swoje ,,,,,a ja dobieram
mnie nie interesuje przy czym pozostaniesz. nawet bawi mnie jak piszesz ze ci tajemniczy oni nie maja juz czasu...i tak od 5 lat im sie ten czas kończy. i powtarzam po raz enty. ja nic złego na spółke nie mam zamiaru pisać. odnosze sie tylko do wpisów mędrca ha który cały czas wieszczy 30 zł juz za momencik i mozliwe nawet ze w końcu cos wystrzeli kiedys w jakis okolicznosciach i wtedy powie ze przewidział. niestety wiele wiecej sie spodziewałem po sytuacji z DK. zobaczymy czy to jeszcze temat do rozwoju czy po prostu murzyn zrobił swoje i moze odejsc
to że robi gnioty to wiem, ale jak chce się zarobić to trzeba ich chociaż naprodukować a na razie wydawane są gry obiecane lata temu więc z czego ma być kasa?