• A śmieć jak zwykle Autor: ~Leszek [5.173.168.*]
    Wszytko zielono , niektóre powtarzalnie po kilka procent , wig 20 rekordowy a śmieć na czerwono
  • Re: A śmieć jak zwykle Autor: ~Zuch [85.221.133.*]
    Ja kupowałem od września ub.roku spokojnie po 18,50 - 18,70 zł, potem na wiosnę tego roku trochę taniej - po 16 z groszami. Aktualnie mam ponad 25% zarobku. Więc nie taki śmieć. Dalszy skup akcji i poprawa wyników powinny doprowadzić do tych 30-40 zł za akcję pod koniec tego roku. I to mi wystarczy.
  • Re: A śmieć jak zwykle Autor: ~Józef [176.113.200.*]
    Gratuluję średniej ale jemu chyba nie o to chodziło. Po prostu Pepco jest niedowartościowane w stosunku do niektorych balonów i to boli.
  • Re: A śmieć jak zwykle Autor: ~Drab [79.186.178.*]
    Ja mam 50% zysku i nie zamierzam sprzedać akcji... powoli znów dokupuję (wiadomo, że to podniesie mi średnią ale obecnie mam 50%). Dzisiaj kupiłem zaledwie 1000 akcji ale chciałem tylko zobaczyć czy chcą pozwolić na skup i przy każdym zakupie 200 akcji kurs od razu reagował o kilka groszy. Robili korytarze i co wlatywało między cenę zakupu i sprzedaży, to zbierali. Wygląda to tak jakby ktoś zbierał kontrolowanie.
  • Re: A śmieć jak zwykle Autor: ~południe [91.245.81.*]
    Ibex ma za zadanie wykupić jak najtaniej akcje i wyjść z giełdy. o kurs akcjonariuszy. on sie nie martwi. nie byłoby dziwne gdyby zagrywali razem z shortem. po skupie short znowu zbije na 15 ,
  • Re: A śmieć jak zwykle Autor: ~Dajjluzz [37.109.149.*]
    Dokładnie jak skup się skończy to short zrobi swoje i będzie szybko 15
[x]
PEPCO 6,30% 21,78 2025-09-22 17:04:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.