• Cierpliwość Autor: ~Jk [37.30.52.*]
    To klucz do sukcesu
  • Re: Cierpliwość Autor: ~Xtx [31.183.141.*]
    Dnia 2025-08-07 o godz. 15:31 ~Jk napisał(a):
    > To klucz do sukcesu

Pod koniec roku 4O zł jak najbardziej realne ,Pepco będzie w całości sprzedane inwestorowi strategicznemu i zdjęte z GPW..
  • Re: Cierpliwość Autor: ~ADI [31.60.83.*]
    Jasna sprawa , nie rozumiem tych co kupią a na drugi dzień sprzedają bo minus jest . Zdjęcie z giełdy nie jest łatwe i zajmuje sporo czasu , zmiana właściciela większościowego była by z pewnością na plus .
  • Re: Cierpliwość Autor: ~Xtx [31.183.141.*]
    Dnia 2025-08-08 o godz. 08:09 ~ADI napisał(a):
    > Jasna sprawa , nie rozumiem tych co kupią a na drugi dzień sprzedają bo minus jest . Zdjęcie z giełdy nie jest łatwe i zajmuje sporo czasu , zmiana właściciela większościowego była by z pewnością na plus .

> Jasna sprawa , nie rozumiem tych co kupią a na drugi dzień sprzedają bo minus jest . Zdjęcie z giełdy nie jest łatwe i zajmuje sporo czasu , zmiana właściciela większościowego była by z pewnością na plus .

Zdjęcie z GPW nie będzie łatwe IPO 40 zł 90-redukcja kupna ,fundusze wiszą na haku.Beda po tylu latach mieć premie za sprzedanie swoich udziałów.
  • Re: Cierpliwość Autor: ~Grzesiek [217.96.128.*]
    Mylisz się, jak masz możliwość i widzisz nieuchronny ruch na południe to sprzedajesz i czekasz na odkup. Tylko nie po dniu i 1% niżej. To puste hasło. Czy Ci co kupili w IPO i są cierpliwi zrobili dobrze? Zobacz ile mogli zarobić na innych spółkach. Ja zredukowaniem Pepco w okolicach 22.80. Szkoda, ze nie całość bo liczyłem, ze dziś resztę w tej cenie puszczę. Następnie czekam na rozwój sytuacji ale szykuje się głębszy ruch w dół w moim przekonaniu.
  • Re: Cierpliwość Autor: ~fsf [185.26.180.*]
    Dobrze, że to napisałeś, bo właśnie to zwątpienie jest potrzebne do wzrostow.
  • Re: Cierpliwość Autor: ~Grzesiek [217.96.128.*]
    To zwątpienie o którym piszesz było potrzebne do wzrostów na poziomie poniżej 16 zł. Teraz to zdrowy rozsądek. Ale, żeby nie było, jak uda mi się resztę sprzedać nie żegnam się ze spółką - poczekam na odkup. Teraz miałem tu 100% portfela - wejdę ponownie niżej ale już nie za całość. Są inne alternatywy. Jak wzrośnie - trudno. Może odkupie wyżej jak będę widział potencjal
[x]
PEPCO 0,30% 26,61 2025-12-02 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.