Jasna sprawa , nie rozumiem tych co kupią a na drugi dzień sprzedają bo minus jest . Zdjęcie z giełdy nie jest łatwe i zajmuje sporo czasu , zmiana właściciela większościowego była by z pewnością na plus .
Dnia 2025-08-08 o godz. 08:09 ~ADI napisał(a): > Jasna sprawa , nie rozumiem tych co kupią a na drugi dzień sprzedają bo minus jest . Zdjęcie z giełdy nie jest łatwe i zajmuje sporo czasu , zmiana właściciela większościowego była by z pewnością na plus .
Dnia 2025-08-08 o godz. 08:09 ~ADI napisał(a): > Jasna sprawa , nie rozumiem tych co kupią a na drugi dzień sprzedają bo minus jest . Zdjęcie z giełdy nie jest łatwe i zajmuje sporo czasu , zmiana właściciela większościowego była by z pewnością na plus .
Zdjęcie z GPW nie będzie łatwe IPO 40 zł 90-redukcja kupna ,fundusze wiszą na haku.Beda po tylu latach mieć premie za sprzedanie swoich udziałów.
Mylisz się, jak masz możliwość i widzisz nieuchronny ruch na południe to sprzedajesz i czekasz na odkup. Tylko nie po dniu i 1% niżej. To puste hasło. Czy Ci co kupili w IPO i są cierpliwi zrobili dobrze? Zobacz ile mogli zarobić na innych spółkach. Ja zredukowaniem Pepco w okolicach 22.80. Szkoda, ze nie całość bo liczyłem, ze dziś resztę w tej cenie puszczę. Następnie czekam na rozwój sytuacji ale szykuje się głębszy ruch w dół w moim przekonaniu.
To zwątpienie o którym piszesz było potrzebne do wzrostów na poziomie poniżej 16 zł. Teraz to zdrowy rozsądek. Ale, żeby nie było, jak uda mi się resztę sprzedać nie żegnam się ze spółką - poczekam na odkup. Teraz miałem tu 100% portfela - wejdę ponownie niżej ale już nie za całość. Są inne alternatywy. Jak wzrośnie - trudno. Może odkupie wyżej jak będę widział potencjal