W sumie dzięki temu możemy szacować plus /minus 30% zysku netto na 3 miechy do przodu. Ja przyznaje pomyliłem się z marzą brutto obstawiałem 7,3% wyszło 6,7% i zamiast spodziewanych 200 % zobaczyłem "nędzne 100%. Pomyliłem się też z usd uważałem że do euro 1:1 będzie - chyba nie jestem wybitnym analitykiem :(.
Ale to już przeszlosc, nie ma co płakać Czapus, głowa do góry, teraz żyjemy już przyszłością, przychody wiemy że powinny być z miesiąca na miesiąc rekordowe, dzięki AI serwery i rozwiązania towarzyszące zbliża się przychodowo do wyników sprzedaży telefonów, breezy leci na 100 mln, plotki o możliwym udziale Ukrainy przy stole w piątek, a nawet już Żeleński przebakuje że rozważają oddanie ziemi obecnie okupowanych w zamian za rozejm/pokój, po wigu Ukraina widać że już rynki dyskontują to rozwiązanie, czyli pewnie wszystko już przyklepane a spotkanie dla ludu, dla publiki by sobie Trump zdjęcia porobił że on jedyny zapobiegł 3wś i cyk do hall od fame, same plotki że Asbis mógłby wrócić do działalności pośredniej w Rosji (choć uważam to za mało prawdopodobne), mogą wywindować kurs na poziomy jakich tu nigdy nie bylo, także głowa do góry i czekamy na ten piątek i przyszły piątek, czyli perspektywa półtorej tygodnia będzie kluczowa