Ej nooo...., Panie i Panowie, tak to my się bawić nie będziemy. W takim tempie, to Silver nie uzbiera 30 mln akcji. Czy naprawdę NIKT nie chce się pozbyć akcji w tej cenie??? Na 2 groszach cały czas stoi 800k - 1 mln akcji na kupnie i wystarczy tylko .........., sami wiecie co trzeba zrobić.
Panie Silver, może trzeba dotrzeć do tych 2 kupców, którzy kupili 2 pakiety po 20 mln poza giełdą od Henryka albo....., dogadać się z samym Prezesem żeby opchnął swój pakiet. Jednym strzałem wpadłoby 11 mln sztuk. Innym pomysłem jest podciągnięcie kursu do 3-4 gr. Wtedy to już na pewno znajdzie się sporo drobnicy chcącej uciec z tonącego okrętu, oddając swoje ciężko zakamuflowane akcyjki. No a potem, to już wszystko w rękach nowego Zarządu i Rady Nadzorczej.
To ja wystawie im na poczatek te 800 k po 10 groszy bo chyba myślą że to drobnica ma te akcje i będą mogli je skupić po jakimś czasie hehe, wyprowadzę ich z błędu, zaraz to zrobię
Poszło będą chcieli jeszcze miliona to pójdzie po 20 groszy. Tak z nudów bo na innych spółkach padają a Alisa prędzej nie sprzedam jak po 50 groszy więc zysk albo w p.
Wystawiłem ale usunęło mi zlecenie w Santander moze za duże widełki już tak miałem, jak znajdę czas na giełdę to jutro Ci to wystawie z mniejszymi widełkami i napisze. Przecież 800k akcji po 3 grosze to drobniaki hehe czym się podniecać, kupiłem jak jeszcze PiS rządził, teraz poczekam znowu jak za dwa lata znowu będą rządzić a kurs poszybuje bo skończą się rozliczenia z funduszu szybka ścieżka