A ile zarobił Pani DM na przerzucaniu wajchy ,gdy pojazd od dawna stoi w miejscu ? To wachlowanie to chyba bardziej zabawa dla dorosłych niż konkretne zarabianie pieniędzy ! Nie macie szans na kupno, a Wasz zleceniodawca nie ma szans na przejęcie kopalni. Daliście /..../ !
Z lotnictwem nie mam nic wspólnego poza tym ze parę razy zdarzyło mi się lecieć samolotem, z DM zresztą też (może tyko tyle że mam rachunek ale to chyba nie w tym DM który szanowny Pan ma na myśli) . Proszę palić mniej zioła to może uda się trzeźwiej spojrzeć na świat.
Cóż wtakim razie robi na tej spółce światowa dama obeznana w świecie ? Zachwyca się Sz.P zaniedbanymi, żle ubranymi i wychowanymi kobietami ? Mówi im Pani co i dlaczego w nich się nie podoba ? Albo co powinny sobie kupić . a czego nie, co mają zrobić żeby zostać damą ? Może trzeba założyć bloga ,albo kanał na YT ?
Dlaczego zajmuje się Pani jakimś as-em, jego inwestycjami i działaniami ? Co ma wisieć ,nie utonie !
Brakuje towarzystwa ? Nie ma z kim wymienić bezpośrednio swoich poglądów ? Porozmawiajmy o spółce w takim razie !
Co Pani sądzi o nowej strategii Bogdanki na lata 2025-2030 ? Ma to sens ?
Pani Karolina nie może odpowiedzieć , tylko obsczymur ? A w DM to teraż tylko dziady i nieudacznicy pracują, wspominając czasy świetności które nigdy już nie wrocą. Inwestorzy nie potrzebują już żadnych doradców za chorendalne prowizje Trzeba teraz maklery zasiąść w bankowym okienku i wciskać staruszkom lokaty i kredyty