Cebulion o tamtych latach to bym mógł książkę napisać! Skubali nas wszystkich jak chcieli żebym miał tą wiedzę wtedy co teraz to byłbym miliarderem a nie jestem
Dnia 2025-08-05 o godz. 14:50 ~Dajjluzz napisał(a): > Cebulion o tamtych latach to bym mógł książkę napisać! Skubali nas wszystkich jak chcieli żebym miał tą wiedzę wtedy co teraz to byłbym miliarderem a nie jestem
To byłaby książka bez interpunkcji, za to z dużą ilością płaczu. Buahahahah
I zapewne wydana w jednym egzemplarzu ( jako brudnopis ) który za friko otrzymałby domorosły bajkopisarz......i sam by te wypociny czytał co wieczór do poduchy......
Skąd tu nagle chłopie przyleciałeś....??? Jakoś od niedawna udzielasz się na tym forum bez powodu , bez sensu....może zajmij się lepiej jakimiś robótkami domowymi...???
Zrób coś dla swoich dzieci, a jak ich nie masz, to dla dzieci przyjaciół/znajomych, a jakich ich nie masz, to chociaż dla ojczystej kultury, a szczególnie naszego języka, i porzuć tę myśl o pisaniu książki. ;)
Ale was prawda boli pepkomaniacy trafiłem w punkt a i jeszcze jedno źle postawiłeś przecinek ręce opadają a dziś Pepco będzie na sporym plusie do twojej wiadomości bo skąd ty to możesz wiedzieć nie? Trudne?
Dnia 2025-08-06 o godz. 08:33 ~Dajjluzz napisał(a): > Ale was prawda boli pepkomaniacy trafiłem w punkt a i jeszcze jedno źle postawiłeś przecinek ręce opadają a dziś Pepco będzie na sporym plusie do twojej wiadomości bo skąd ty to możesz wiedzieć nie? Trudne?
"źle postawiłeś przecinek" - tzn. gdzie?, mistrzu mowy polskiej. ;D