• Żałosny spektakl Autor: ~BOLO [81.30.136.*]
    Chyba go opuszczę na jakiś czas, do wyników 28.08 oraz rozstrzygnięcia ustawy wiatrakowej nie ma na co patrzyć.
    Zostawiam buy limit na 2,30 może coś wpadnie

• Re: Żałosny spektakl Autor: ~dziadek [79.184.233.*]
    No męczą papier żałośnie. Od czasu do czasu jakiś życzliwy ch.. radzi się pozbyć.
    To chyba taka "subtelna" metoda, bo na mocniejsze przydołowanie szkoda im tego co pozbierali.
    Też mam parę zleceń K, jak wpadnie to wpadnie, a jak nie, to mam co mam i wystarczy.
  • Re: Żałosny spektakl Autor: ~Prądozaur [84.39.167.*]
    Słuszna postawa dziadek... Jeśli chcesz dokupić jak i BOLO postuluje i uznajecie, że to dobre i właściwe za niższą cenę i jako zwiększenie udziału w portfelu względem innych spółek, to jak najbardziej... A jeśli kursu nie zaryzykują mocniej zaniżyć, to będzie tylko oznaczało, że rozumnie boją się wytrykać z amunicji zgromadzonej, bo przecież jakikolwiek poziom dokupowania ogłaszany przez któregokolwiek z poważnych inwestorów indywidualnych może być tylko parawanem dla prawdziwego kursu, przy którym zdecydował się im odbierać upuszczane akcje, a na koniec jak już jest zgromadzona ilość akcji określona, to GRENEVIA po prostu rośnie i jest coraz bardziej zyskowna i ma coraz więcej gotówki na potencjalne dywidendy, więc samo się kręci, a żeby było ostatenicze normalnie na GPW czy w ramach ostatecznego wezwania to już Allianz dopilnuje we własnym interesie na którym każdy inwestor indywidualny skorzysta... Pozdrawiam każdego rozsądnie i logicznie myślącego :)
[x]
GRENEVIA 0,00% 3,27 2026-03-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.