Ogródkami prowokuje się odpowiedź na niepokojące pytanie. Zabolało dooopsko? Wyjdźcie z grajdołka i pogrzebcie sobie trochę czemu Polonek wyleciał z roboty. Ciekawe:)
Dnia 2025-08-05 o godz. 14:06 ~L-4 napisał(a): > Ogródkami prowokuje się odpowiedź na niepokojące pytanie. Zabolało dooopsko? Wyjdźcie z grajdołka i pogrzebcie sobie trochę czemu Polonek wyleciał z roboty. Ciekawe:)
Może warto spytać Jadzi. Ona udała się na emigrację wewnętrzną, może nie bez powodu, bo coś wie?.... Ale chyba ma za słabe IQ na pozyskanie jakiś wysublimowanych wiadomości :)))))))))))))))))))))))))))) W takich razach trzeba wybrać między Misiem a Jadzią. Wszystko na black or white. Trochę jak w ruletce ;)
Analogi są już passe, więc mogą je sobie odpuścić (w tym temacie podobno miało być dofinansowanie w połowie roku. ktoś coś wie???) Są tu tacy co czekają na ESPI Biotonu w sprawie GLP-1 Powodzenia! Ja osobiście czekam na plastry trandermalne. Jak będą to Jeremy dostanie Nobla. Jak bonie dydy :))))))))))))))))))))))))))))
Dnia 2025-08-05 o godz. 15:54 ~L-4 napisał(a): > Trochę to upokarzające. Czyżbyś był posiadaczem Vladziu? Bo zawsze byłeś o krok z przodu od gawiedzi. Dużo ewentualnie do wtopienia?
ja kiedyś miałem dużo, straciłem jak każdy, relatywnie niedawno wróciłem z niewielką ilością w stosunku do przeszłości i teraz - zero/ lekki plus. To bez znaczenia.
Ja niosę ten krzyż od 2016, ale jak bym sprzedał, nawet ze stratą, to już bym nie wracał. Także się dziwię. No coż.... Biotonoza nie wybiera, jest nią dotkniętych wielu inwestorów.
najtrudniej podjąć decyzję, ale ...jeśli zrobisz plan sprzedaży ze stratą (do odliczenia od podatku), którą skompensujesz z planowymi zyskami ze sprzedaży innych aktywów (np. fundusz akcji, lub akcje..) to realizujesz plan i wychodzisz, Potem możesz, z sentymentu, głupoty, cokolwiek :))) wrócić z 10% wartością.
Widzę że obok misia pojawiły się nowe matołki- jeżeli macie tę parę akcji to sprzedajcie, a jak tymi jałowymi wpisami dorabiacie na chleb to pewnie więcej zarobicie u rolnika na wykopkach - bez odbioru matołki:)
Misiu tu będzie 35 zł ale trzeba czekać. Na Bio jestem praktycznie od momentu zakupu za 2 zł po drodze kilkanaście kółek tak więc jestem naprawdę niezmiernie zarobiony - uważam że zarobię dużo więcej no ale trzeba się na tym znać a nie kupić 400 akcji i jeszcze wtopić a potem jak matołek płakać i pisać na forum głupoty. Podobne matołki były na RAFAKO ja kupiłem duży pakiet za 40 gr a sprzedałem po 1,6 zł a matołki kupowali za 1,6 -2 zł i sprzedawali za 15 groszy i płakali że zostali oszukani - podobnie jak ty matołki - bez odbioru!
Dnia 2025-08-07 o godz. 08:14 ~Optymista napisał(a): > Widzę że obok misia pojawiły się nowe matołki- jeżeli macie tę parę akcji to sprzedajcie, a jak tymi jałowymi wpisami dorabiacie na chleb to pewnie więcej zarobicie u rolnika na wykopkach - bez odbioru matołki:)
No i jak? Pojechałeś już na wykopki? Wkrótce będzie potrzeba wielu rąk do pracy a ty się świetnie do tego nadajesz :)))))))))))
Nie muszę nigdzie jechać ponieważ ja nie gram tylko inwestuje na GPW, a moja średnia zakupu to 3,38 zł / szt i nie zamierzam w dłuższym horyzoncie nic sprzedawać - i tyle w temacie :). Miłego dnia !