Studio zapowiedziało w najbliższym czasie infa o wypuszczenie gry na konsole i negocjuje o licencje aut toyoty.Powinno być dobrze od oficjalnej publikacji.
No tak, przeciez to Ty drogi THE BILKU nie masz kompletnie jakiegokolwiek szacunki tutaj do nikogo. Nie mierz nigdy ludzi swoją miarą, bedziesz mieć wtedy mniej skomplikowane życie...
Oh, strasznie nie trzymasz ciśnienia, thebilek, cebulak i inne epitety (: ale serio rozumiem, tracisz tu kilka złotówek uciulanych przez lata życia, myślałeś, że w prosty sposób pomnozysz kasiure, a tu życie weryfikuje, że jednak świnka skarbonka była lepsza metoda oszczędzania (:
Mam zdywersyfikowany przychód, nie masz sie co martwić o moją kasiorke. Spać coś nie mozesz spokojnie Brum Brumek skoro zamiast pierwszą robić toaletę to Ty tu zaglądasz. Widzę, ze martwisz się o pieniądze całego Świata. Jaki dobry Harcerz jesteś.
Zupełnie się o ciebie nie martwię, bardzo się cieszę, jak tacy forumowi guru kreujący się na mega inwestorów są weryfikowani przez życie (: z twoich szumnych zapowiedzi i prognoz nie sprawdziło się nic (
Kompletnie nic jeszcze nie straciłem, nie siej fermentu. Nie ma sprzedaży, nie ma straty ;-) Cały czas przecież dokupuję, nie ukrywam tego nawet nigdzie. Wszyscy dokupują, przyjrzyj się transakcjom z piąteczku jakie tłuściutkie były. Tylko Tobie Bidaku jest głupio bo na postach musisz zarabiać. Taki to już los SPEKUŁY;-)
Tigerek nie odpowiadaj tej rurze bo ją tylko karmisz. Znam twoje posty od dawna, jestes w porządku koleś a ten nagon chce kupić jak najtaniej bo wie doskonale, że bedzie odbicie i prowokuje. Rimer kup zarób i zniknij jak Alek Radar czy jak Ci tam.