• No i godzinowy Autor: ~Elczapo [109.231.2.*]
    Wydawało się że mamy mocną pakę ale zawsze znajdą się Jelenie.
  • Re: No i godzinowy Autor: ~Arkadiusztoja [217.96.218.*]
    Wydoroślej wreszcie :) WSZYSCY RAZEM SIEDZĄCY NA BANKIERZE NIE MACIE PRAKTYCZNIE ŻADNEGO WPŁYWU NA KURS AKCJI :) ! jesteście umoczeni w papier i nie macie wpływu na jego notowania ! bo wpływ mają Ci którzy mają dużo gotówki lub Ci którzy go sprzedają ! :) wy jesteście biernymi posiadaczami którzy mają mniejszy wpływ na notowania niż ja w pojedynkę ;) bo to ja kupuję i sprzedaję akcje na każdej sesji ( i to ja i mi podobni pobudzamy ASTy - (automatyczne systemy transakcyjne) a wy tylko czekacie na jakieś wymarzone ceny ! Tu grubi inwestorzy wywalają akcje a nie bankierowa drobnica ! bo oni widzą co się dzieje na rynku a wy czekacie na wymarzone 40 zł ..... . A oni i tak zrobią z kursem to co będą chcieli :)
  • Re: No i godzinowy Autor: ~mitogra [83.28.244.*]
    Dnia 2025-08-01 o godz. 10:39 ~Arkadiusztoja napisał(a):
    > Wydoroślej wreszcie :) WSZYSCY RAZEM SIEDZĄCY NA BANKIERZE NIE MACIE PRAKTYCZNIE ŻADNEGO WPŁYWU NA KURS AKCJI :) ! jesteście umoczeni w papier i nie macie wpływu na jego notowania ! bo wpływ mają Ci którzy mają dużo gotówki lub Ci którzy go sprzedają ! :) wy jesteście biernymi posiadaczami którzy mają mniejszy wpływ na notowania niż ja w pojedynkę ;) bo to ja kupuję i sprzedaję akcje na każdej sesji ( i to ja i mi podobni pobudzamy ASTy - (automatyczne systemy transakcyjne) a wy tylko czekacie na jakieś wymarzone ceny ! Tu grubi inwestorzy wywalają akcje a nie bankierowa drobnica ! bo oni widzą co się dzieje na rynku a wy czekacie na wymarzone 40 zł ..... . A oni i tak zrobią z kursem to co będą chcieli :)

TY po prostu wiesz lepiej, SZACUN
  • Re: No i godzinowy Autor: ~Arkadiusztoja [217.96.218.*]
    Tu nie chodzi o to kto wie lepiej tylko o to kto zarabia i kto w danym momencie kupuje lub sprzedaje papier. Każdy gołym okiem widzi że mamy korektę która dziś przyśpieszyła a kurs się zwala od ostatniego szczytu 29,78. Takcy wszyscy pazerni byli że nie mogli oddać akcji w tej cenie ? a dziś płaczą ze stracili już prawie 10 % a to może być dopiero poczatek spadków i jak przyjdą słabe wyniki które czasowo trafią w globalną korektę na rynkach to kurs spadnie o następne 20 % do poziomu 21-22 zł to będzie wielkie zdziwienie i płacz bo miało iść na 40 zł. Tu się kasy za darmo nie rozdaje ! trzeba się napracować żeby ją dostać ! Wielu już poległo takich co zainwestowali w dobre akcje i zostało z niczym !
  • Re: No i godzinowy Autor: ~Nocher [31.61.244.*]
    Kierunek SMA 45 D1.
  • Re: No i godzinowy Autor: ~Amebo [94.254.173.*]
    Nie krzycz tak, bo ekran oplujesz, wodzu :D
  • Re: No i godzinowy Autor: ~Antynagon [157.25.25.*]
    Już w przyszłym tygodniu zobaczymy te "słabe" wyniki:) I oczywiście wtedy będziesz pisał, że się obkupiłeś. Że kupiłeś przynajmniej ze dwa pakiety po 53 akcje:). Nasz milioner:). Nawet gall zaczął twierdzić, że jednak wynik pewnie będzie dobry, a ty dalej ze swoją recesją.
  • Re: No i godzinowy Autor: ~Dara [79.88.240.*]
    Lubię Cie Arkadiusztoja jak jesteś po drugiej stronie, jak naganiasz na wzrosty...lepszego nie ma i wtedy tez jesteś profesjonalny, empatyczny a nie jakiś rekin.
  • Re: No i godzinowy Autor: ~Qaz [37.30.54.*]
    Hahah , taniocha się praelogowala, toż to dramat
  • Re: No i godzinowy Autor: ~Elczapo [109.231.2.*]
    Arkadiusz ja i kilka moich klonów ma tyle akcji co wczorajsza sesja. Sądzisz ze gdybym wczoraj dał sygnał sprzedaży to kurs byłby w czarnej dupie? A takich jak ja są setki.
  • Re: No i godzinowy Autor: ~Elczapo [109.231.2.*]
    Za to arkasiuszu takich jak ty są setki ale w przedszkolu.
[x]
ASBIS -0,72% 27,46 2025-09-12 17:01:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.