Czyżby już powoli kończyła się podaż....przesunęli się w okolice 2 zł.... sporo się przemieliło więc ktoś już ma dużo akcje zebranych
Patrząc na oferty, które realizowali to było kilka w czerwcu co wskazuje, że płatności pewnie w lipcu zeszły.... to tak w nawiązaniu do szacunków. Ja właśnie liczę, że pokażą dobre wyniki z usług, bo przeszacowania na aktywach były sporo in minus
Nie będzie żadnego ruchu w górę. INC odbija sentyment NC i małych spółek. Na rynku nie ma IPO, polski przemysł się zwija, za nim gospodarka, giełda nie będzie dawała satysfakcjonujących stóp zwrotu.
Dawno mnie nikt tak nie rozbawił swoją niewiedzą i ignorancją XD
I to w czasie, gdy największe polskie media bębnią, że Polska pod względem PKB wchodzi do grona 20. czołowych gospodarek świata. I to w czasie, gdy WIG osiąga rekordy. Co za gość XD
Media bębnią, ulica skupuje. Standard. Wskaźnik PKB jest dosyć ułomny. Ekonomiści patrzą bardziej chociażby na PMI w przemyśle, tempo zadłużania się firm, brak gotówki, niewypłacalność, redukcje zamówień w sektorze prywatnym i publicznym, spadający export, mniejszą liczbę miejsc pracy, spadający sentyment konsumpcyjny. PKB wzrosło dzięki kilku segmentom gospodarki, przy innych malajecych wskaźnikach. Ja bym się nie śmiał. Natomiast jeśli uważasz, że INC tak świetnie rosło razem z WIGiem i dalej będzie rosło, dokupuj.