Ty tak na poważnie? Zobacz na obroty! To jest podpucha, tak właśnie mamy myśleć i chrapać akcje które zaczną sypać.
Poprzednio gdy było wybicie na 257 zbili kurs poniżej 210. Wydawało się że spadku wyhamują na 240, potem 230, a ostatecznie kurs zanurkował bardzo mocno.
Przypuszczam że gramy ten sam schemat i mogą zbić kurs na 230 a może 220 i potem jazda w górę na 320 lub więcej.
To tylko sposób myślenia, schemat postrzegania. Ja tam widzę 20% spadku od szczytu i niewykluczone że będzie to wygladało podobnie. Schemat zjazdu jest ten sam póki co.
Na dzień dzisiejszy mam już trochę tych akcji, ale, że kupowane w tym roku i to nie w dolkach, to ta średnia jest w okolicy obecnej wyceny.
Zamierzam jednak dokupić ich jeszcze parę sztuk, ale , że nie lubię od razu po zakupie dużo tracić, to poczekam sobie na dużo niższe ceny akcji.
Problem kursu jest taki, że historycznie patrząc lubi sobie przynurkować głębiej, niż wszyscy sobie myślą.
Sądzę więc, że te 220 zł za akcję jest jeszcze do osiągnięcia, bo skoro teraz jest słabość, to co będzie, gdy rynki zaczną krwawić ?
Masz akcje w okolicy obecnej wyceny ale kupisz dużo taniej bo nie lubisz tracić.Hmm.Dlaczego nie sprzedasz teraz i nie kupisz za 220 zł.Na akcjach które masz obecnie stracisz koło 35 zł za sztukę.A piszesz że nie lubisz dużo tracić.Wtf
Nigdy nie pisałem po ile kupowałem akcje, do porażek się nie przyznaje, sukcesami się nie chwalę.
Nigdy nie wiadomo na 100 % jak zachowa się kurs, można mieć tylko przypuszczenia na granicy pewności czasami.
Obecnie na 65% obstawiam prawdopodobieństwo spadku kursu na 240.
I trol się już nie odezwał.Pamietajcie tacy jak Greg będą z wami grać w psychogierki.Bedą grać zatroskanych inwestorów,będą chwalić spółkę ale też twierdzić że jeszcze nie czas na sprzedaż/kupno.Szczegolnie nowi inwestorzy muszą uważać żeby przez takich ludzi nie porzucili giełdy bo można zarobić i jest to ciekawe hobby.