Ja czekałem na węgiel ... ale na te drony to nie zamierzam czekać. Węgla do dzsiaj nie ma. A co do dronów to firma, która jest naście lat na rynku i sprzedała ... 17 tys. sztuk, to pewnie jakiś super producent !
Wysoko specjalizowane systemy dronowe Nie jest trudno zweryfikować dane spółki, bo nie jest wydmuszką chińską tylko potentatem światowym i w necie jest masa danych:. Patrzcie: Business type Trading Company
Country / Region Zhejiang, China
Main Products Drone Battery, Drone Charger, Drone Total employees 11 - 50 People Total Annual Revenue US$50 Million - US$100 Million Year established 2023
Przychody roczne to 50-100 mln $ czyli nawet do 400 mln PLN !!! To nie są droniki, jakie kupiła Ci mama w sklepie z zabawkami, tylko wysoko specjalizowane drony o bardzo dużych udźwigach i możliwościach dla różnych służb. Przejrzyj chińskie strony, linków nie wklejam bo mi posty kasują, ale nie ma problemu żeby to samemu zweryfikować. Działają na kilku kontynentach, teraz wchodzą do Europy przez konsorcjum z naszą spółką. Tu naprawdę w ciągu kilku dni będzie grubo, Będzie się działo... Oczywiście to źle, ehhh ta zawiść Polska, jak nie masz akcji to kup jutro albo nie patrz jak ci kurs będzie uciekał, bo zniszczysz sobie zdrowie.
Nie chodzi o firmę z Chin.
Oni nie potrafią nic kończyć ..
To jest problem
Starali się o certyfikację żeby handlować na giełdzie Buce i co .. pierwsze tam zamówienie i go nie odebrali .
2) było espi na początku roku o firmie z Mediolanu (to zabrakło im mocznika żeby dowieźć)
Ta spółka nie potrafiłaby sprzedać truskawek w szczycie sezonu
Ale ty ciągle jęczysz, jaki masz problem ,wystarczyło kupić po 2,1zl wczoraj i dziś sprzedać po 2,7 zł np. Za bardzo koncentrujesz się na analizie spółki, zamiast kupować i sprzedawać .