• Jedzie na 5 Autor: ~Bat [31.0.63.*]
    Podbijają małymi wolumenami i potem zrzut dużych wolumenów. Jak dobrze że wyszedłem z tego śmiecia.
  • Re: Jedzie na 5 Autor: ~Jakieszczescie [31.60.12.*]
    No tak . jednego smiecia mniej
  • Re: Jedzie na 5 Autor: olescu23 [37.31.134.*]
    Wielkie halo kłótnia rodzinna. Skoro wyszedłeś to po co tu siedzisz i piszesz? Sądy pociągną ten konflikt 5 lat a firma i tak zarabia swoje i się rozwija. Ja tam dokupuje. Podobne pisanie było ostatnio na LPP wtedy tez kupowałem i dobrze na tym wyszedłem.
  • Re: Jedzie na 5 Autor: ~Poziomka [195.191.184.*]
    A czy po 4.6 też bendzie ? Bo ustanowiłem takie zlecenie i nie wiem czy mi wejdzie. W maju 2024 też pisali ze bendzie po 5 PLN bo to zadłużony bankrut i wcale tyle nie było i mnie oszukali bo czekałem czekałem i wcale tyle nie było. Było 9pln a to dużo za dużo na takiego bankruta a miało być przecież 5pln.
    Ale teraz to już chyba na pewno bendzie po te 4.6 pln, prawda ?
  • Re: Jedzie na 5 Autor: ~Stefan [31.0.59.*]
    11.80 tam się zatrzyma do końca września i wtedy ogłoszą wezwanie w granicach 15 złotych dlaczego mają przepłacać ludzie będą zmęczeni to im oddadzą
  • Re: Jedzie na 5 Autor: ~Heniek [94.254.198.*]
    Tak blak rok i wangłard oddadzą po 11,8 napewno oni pieniądzow nie maja i napewno oddadzą z 30-40% strata
  • Re: Jedzie na 5 Autor: ~Poziomka [188.146.162.*]
    Ale po co tak pszeplacać jak tu bendzie 5 PLN?Taki pan ostrzega ze to bendzie po 5 PLN to po co tak pszeplacac ? I po co ktoś miałby robić wezwanie na taką słaba zadluzona spółkę i dużo piniendzy potracić? Pszeciesz to nie ma sensu. Tu fszyscy piszą pszedawac, pszedwac no to trzeba pszedawac żeby piniedzy nie potracic. Dużo ludzi już pszedalo i fszyscy po 5 PLN odkupią i wtedy będą bogaci jak kulczyk albo Solorz.
  • Re: Jedzie na 5 Autor: ~TR5 [46.134.136.*]
    Wielkie mi rzeczy, ze pszedales. Teraz wszyscy pszedaja. Nikt nie kupuje. Dlatego gdybys Ty kupowal to byloby cos innego. Ale nie ma, prawda? Bo Ty tyz pszedajesz?
[x]
CYFRPLSAT -0,80% 11,15 2025-12-08 09:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.