Wielkie halo kłótnia rodzinna. Skoro wyszedłeś to po co tu siedzisz i piszesz? Sądy pociągną ten konflikt 5 lat a firma i tak zarabia swoje i się rozwija. Ja tam dokupuje. Podobne pisanie było ostatnio na LPP wtedy tez kupowałem i dobrze na tym wyszedłem.
A czy po 4.6 też bendzie ? Bo ustanowiłem takie zlecenie i nie wiem czy mi wejdzie. W maju 2024 też pisali ze bendzie po 5 PLN bo to zadłużony bankrut i wcale tyle nie było i mnie oszukali bo czekałem czekałem i wcale tyle nie było. Było 9pln a to dużo za dużo na takiego bankruta a miało być przecież 5pln.
Ale teraz to już chyba na pewno bendzie po te 4.6 pln, prawda ?
Ale po co tak pszeplacać jak tu bendzie 5 PLN?Taki pan ostrzega ze to bendzie po 5 PLN to po co tak pszeplacac ? I po co ktoś miałby robić wezwanie na taką słaba zadluzona spółkę i dużo piniendzy potracić? Pszeciesz to nie ma sensu. Tu fszyscy piszą pszedawac, pszedwac no to trzeba pszedawac żeby piniedzy nie potracic. Dużo ludzi już pszedalo i fszyscy po 5 PLN odkupią i wtedy będą bogaci jak kulczyk albo Solorz.
Wielkie mi rzeczy, ze pszedales. Teraz wszyscy pszedaja. Nikt nie kupuje. Dlatego gdybys Ty kupowal to byloby cos innego. Ale nie ma, prawda? Bo Ty tyz pszedajesz?