Spokojnie. Przed CC jest aż 9 darmówek, które każdy pobiera bo... za darmo. To żaden wyznacznik. Co do płatnych gier to jesteśmy na 10 miejscu. W rankingu światowym!!!! Gdzie codziennie ma premierę kilkaset gier. Komentarzy przybywa każdego dnia więc sprzedaż ciągle rośnie. A z rankingiem jest tak, że raz spada, raz rośnie. Wystarczy, że wyjdzie jakaś kolejna darmówka i leci od razu na pierwsze miejsce w rankingach spychając inne gry niżej.
Małe sprostowanie, bo ktoś mi zarzuci, że naganiam: Premierę ma średnio każdego dnia od kilku do kilkunastu gier (średnia). Baza sklepy liczy już tysiące gier i gierek. Bycie w Top 50 już kolejny tydzień toogromny sukces. W planach są kolejne mapy, które ukarzą się lada moment więc jest szansa, że ocena gry wzrośnie i w rankingu znowu skoczymy wyżej o kilka pozycji.
Tak. Tylko po to jest forum żeby podawać info o firmie. Gdy w rankingu szlo wyżej to info po 10 min już bylo a teraz parę dni jak zaczęło spadać i cisza... pozdrawiam
A zauważyłeś że ostatnie dwa dni to tu był bajzel na forum? Im bardziej będzie popularna ta spółka to tym większy syf informacyjny będzie na forum. To samo co na innych popularnych spółkach. Sam widząc co raz wiekszy ściek zaczynam się wycofywać i nie udzielać na forum. Tutaj zaraz zaczną się wpisy o fekaliach. Szkoda :( Ale taka cena popularności...
Też myślę że nie ma się czym przejmować. Jeśli próbujesz wzbudzić panikę, to musisz bardziej się postarac. Tutaj nie ma powodów do niepokoju, sprzedaż idzie dobrze, a już jutro BesiegeVR.
Potem trzeba pamiętać o Gemini, no i w raportach zobaczymy jakie ostatecznie wyniki zrobili. Myślę, że będzie dobrze, tylko cierpliwość.
Tez myślę że będzie dobrze. Firma się rozwija i wszystko idzie w dobrym kierunku. Chodzi mi o to ale na forum było dużo info o spółce. Nie tylko te dobre ale czasem te mniej cieszace. A kto mądry to trzyma i będzie dobrze
Boszszszeeee... jak ja lubię takich pieniaczy, którzy myślą, że jak gra spadnie o jedno lub kilka miejsc to od razu trzeba sprzedać wszystkie akcje. Panikarze ulicznicy.
Poczekaj, zrobią korekte, na niej wytrzepia leszczy, pod drodze od 0.27 ile takich korekt mieliśmy,? niech leszcz sprzedaje...twardy akcjonariat tu będzie...
Nie chodzi o ranking gry. To do korekty nie ma wielkiego znaczenia. Tak wychodzi z tabelki i 99% tak będzie. Musiałoby jakieś super info wypłynąć ale narazie wątpię. Pozdrawiam. PS. Ja trzymam bo będzie dobrze
Oczywiście, że trzymać! Ja trzymam od 50 gr. Nie puszczę tak łatwo. CC się już zwróciło i to jest potencjał! Besige w podwojach. Dodatki do CC zapowiedziane. Czekamy na info o nowych projektach. Do końca roku możliwe nawet dwie cyfry.
Możliwe, że coś pomylę ale jeśli teraz niedawno kapitalizacja firmy była coś około 70 mln, to chcesz powiedzieć, że do końca roku możliwa 700 mln? A że tak spytam: z czego by ona miała tyle wynieść?
Rozumie, że wg. ciebie na cenę akcji ma tylko i wyłącznie wycena firmy. A więc wg. ciebie w ciągu ostatnich 4 miesięcy 3r zyskało aż 60% wzrostu na akcji ze względu na materialny wzrost majątku firmy. A gdzie czynnik ludzki? Dziś akcje spadły nie dlatego, że nagle ten kapitał się zmniejszył, tylko dlatego, że ktoś sprzedał spory pakiet ponad 30k akcji. Tak samo w górę, cena może rosnąć ze względu na potencjał kupna akcji na fali np. entuzjazmu jako odpowiedź na działania wydawnicze, nowe pomysły itd. Gdyby giełda kierowała się tylko matematyką to każdy mógłby sobie za implikować bota z algorytmem i dorabiać się wg. jego zasad. Ale to tak nie działa kolego.
Po prostu próbuję zrozumieć każdą wypowiedź i czym ona jest spowodowana. Ty piszesz o dwucyfrówce do końca roku. Kto inny dziś tu napisał " mówiłem, że do końca roku będzie 1 zł. Trudno laikowi połapać się w tych prognozach różniących się tylko 1000%
może być i 200 i 300 i 700 to jest dla tego segmentu bez znacznie bo TU JEST ZAWSZE SKALOWALNOSC a nie ma wzrostu kosztów - nie płacą więcej za prąd - nie płacą za magazynowanie - za materiały idt - nic sie na polkach nie psuje TO USŁUGA na cały świat :)) liczy się produkt i spływa kasy jeśli będą robić gry po gdzie spływ kasy będzie narastał ( za zakupy w trakcie gry ) itd to ich wartość będzie wciąż rosła popatrz sobie ile była warty Crepy , 11Bit, Tencent itd