Jest dobrze. Jutro trzeba dobrać akcji. Jako wieloletni gracz konsolowy stwierdzam że będą ludzie grali. Historia, ciekawe otoczenie, udźwiękowienie, ulepszanie broni i pancerza, walka z potworami na moje oko i jak to mówił świętej pamięci wujek Janek Łoś jest DE BESTA. Sprzeda się i zarobi. Będzie git.
walka nie powala niestety jest (słaba),sam klimat nie pomoże i się nie obroni, niby inspiracje brali residenta, a tu tak drętwo nic i długo nic... słabość powala
Walka nie jest wcale słaba. Jest okej. Zgodzę się jedynie z tym że ruchy protagonisty wyglądają trochę ociężale, ale to raczej właśnie tak miało być. Walka to tylko mała część gry. Na przykład w Silent Hill 2 Remake ludzie narzekali na drewnianą walkę ale skądś się jednak wzięło te 95% wszystkich POZYTYWNYCH recenzji na Steamie. Chyba jednak głównym filarem gry nie jest walka kolego.
A dzisiaj co się zadziało z ceną akcji to nie wiem... Wystarczy obejrzeć ten gameplay i widać z daleka że gra trzyma fason i po prostu musi się sprzedać. Bloober robi naprawdę dobrą robotę. To nie ta sama firma co 5 lat temu. Wyewoluowali i według mnie czeka ich ciekawa przyszłość. Aby ich tylko nikt nie wykupił.
dziwna ta zwala, chyba nie przez ten wywiad, co poszedl po swiecie? obstawiam, ze paru ludzikow przerzucilo sie po prostu na CRJ w zwiazku z hajpem na testy StarRupture i podbitke tamtego kursu (choc na koniec tez lekki zjazd)
no bo chyba nie spadlo tak bo pozycja na wishliscie rosnie wolniej od oczekiwan (jakich?)
tak czy inaczej po gameplayu podskoczylo o kolejne kilka miejsc