• Technicznie Autor: ~fsf [141.0.12.*]
    Intraday widać jak się sypacz aktywuje przy poziomie 22.7 - 22.8. Ile tego towaru jeszcze tam ma?
  • Re: Technicznie Autor: ~Egola [188.33.30.*]
    Dnia 2025-07-29 o godz. 11:14 ~fsf napisał(a):
    > Intraday widać jak się sypacz aktywuje przy poziomie 22.7 - 22.8. Ile tego towaru jeszcze tam ma?

Chyba trochę jest, bo jak widać codziennie ktoś dokłada na tych poziomach. Żałuję, że to nie szort tylko pewnie jakiś zniechęcony fund, który wymyślił np. żeby wyjść z Pepco bo Orlen/LPP to okazja. Wyjdą, stracą tam, Pepco zrobi jeszcze 100% a oni będą płakać, że GPW to banan. Przerabiałem to już na innych spółkach.

Z drugiej strony zobacz, że z wczorajszego ESPI wynika, że spółka zbiera raptem 25% dziennego obrotu, więc te 75% ktoś inny systematycznie wrzuca do wora.
    Sypacz się wysypie i pójdziemy sprężyną do góry. Dziś pasowałoby zamknąć się 23-23,5, a do końca miesiąca powyżej 24 zł.
  • Re: Technicznie Autor: ~fsf [141.0.13.*]
    No czekamy na zakończenie tygodnia powyżej 23.
  • Re: Technicznie Autor: ~Kardinol [84.40.232.*]
    Cześć, niech sypie tutaj wystarczy zapakować i czekać, sami sobie policzcie ile Pepco akcji skupi.
  • Re: Technicznie Autor: ~bb [164.127.211.*]
    Niemieckie Pepco ogłasza upadłość. Fajne info robaczki
    https://forsal.pl/gospodarka/aktualnosci/artykuly/9849962,dyskontowy-gigant-oglasza-upadlosc-to-koniec-zakupow-w-uwielbianej-pr.html
  • Re: Technicznie Autor: ~Józef [176.113.200.*]
    Masz jeszcze jedno , tylko aktualne a nie jak twoje nawiasem mówiąc dobre info które przedstawiasz jako złe nie rozumiejąc otaczającego świata . Za Comparic :
    ,,Pepco – silne odbicie i nowa narracja rynkowa
    Pepco coraz śmielej wychodzi z długotrwałego trendu spadkowego. Kurs osiągnął najwyższy poziom od blisko 9 miesięcy, a inwestorzy coraz chętniej wracają do spółki, zachęceni strategicznymi decyzjami – m.in. opuszczeniem nierentownego rynku brytyjskiego i planowaną sprzedażą sieci Poundland. Od dołka z kwietnia akcje zyskały już ponad 80%, a sentyment poprawił się również dzięki pozytywnym rekomendacjom. Analitycy BM mBanku widzą przestrzeń do dalszych wzrostów – ich cena docelowa to 27 zł, co daje ok. 17% potencjału względem obecnych notowań. Choć kurs nadal znajduje się poniżej historycznych maksimów, coraz wyraźniej rysuje się nowy, stabilniejszy trend wzrostowy."
  • Re: Technicznie Autor: ~poco [84.84.5.*]
    raz w tygodniu newsy czytasz?

tu masz dzisiejsze z innego portalu:

Najmocniejszą spółką wśród blue chipów było Pepco, którego kurs rósł o 1,6 proc. do 22,80 zł. To pokłosie utrzymujących się nadziei na to, że trwające od dłuższego czasu zmiany strukturalne w spółce wyprowadzą jej biznes na prostą. Pomagają też relatywnie niskie wyceny jej akcji, które są jedynie o 21 proc. droższe niż przed rokiem. Jak również przekonanie, że w drugiej połowie popyt konsumencki w Polsce się odbije, co przełoży się na lepsze wyniki Pepco.
    Czytajcie bzdury i dalej kupujcie, wy będziecie płakać nie ja
  • Re: Technicznie Autor: ~poco [84.84.5.*]
    Dnia 2025-07-29 o godz. 21:06 ~bb napisał(a):
    > Czytajcie bzdury i dalej kupujcie, wy będziecie płakać nie ja

kupowałem po 13, teraz mam ludzi od tego :))
  • Re: Technicznie Autor: ~bobekZnami [37.47.253.*]
    Ooo, bobek znów się przypętał. XD
  • Re: Technicznie Autor: ~kólkoziemca [91.123.179.*]
    bobek tak nadaje od 14 złotych
    to garbaty nos pewnie jest
  • Re: Technicznie Autor: ~poliniak [84.40.219.*]
    Złowieszcza formacja pytty prawie zawsze się sprawdza, ....spatki, spatki
  • Re: Technicznie Autor: ~achTeTrolki [37.47.221.*]
    Najpierw bobek, potem pińciopipka. Biedne te trolki - bez akcji, bez wakacji i innych atrakcji... Bez przyszłości.
    No, prawie mi ich żal. XD
  • Re: Technicznie Autor: ~pińćPyt [37.47.251.*]
    Oj, dostaniesz ty od mamy pińć pyt, gdy się dowie, że kieszonkowe tracisz na giełdzie.
  • Re: Technicznie Autor: ~PEPCO [77.111.246.*]
    22.8 chyba przebite, czekamy na zdobycie 23 na koniec dnia
  • Re: Technicznie Autor: ~Automaticus [83.4.180.*]
    Jak na razie skup jest zasypywany systematycznie. Zakładam, że to ulica i shorty dosypują swoje. Słabo to wygląda, na razie 22.8 wygląda, że jest nie do przebicia. Szkoda. Miałem na dzieję, że skup przeniesie notowania na wyższy poziom.
  • Re: Technicznie Autor: ~Olima [94.254.146.*]
    Cierpliwości. Wszystko jest po coś. Im więcej wymieni się teraz, tym wyżej pójdziemy.
  • Re: Technicznie Autor: ~fsf [141.0.12.*]
    Jak się popatrzy iloma akcjami robia te zrzuty to widać, że trochę popyt odpuszcza i wtedy jest zjazd, podaż mniej więcej stała. Jak tylko włącza odkurzacz to wszystko zbierają. Jestem optymistą, chociaż chciałoby, zeby to już poszło.
  • Re: Technicznie Autor: ~Myslacy [194.28.13.*]
    Widzą RSI? Oj będzie gorąco.
  • Re: Technicznie Autor: ~fsf [141.0.13.*]
    Dokładnie myślący, rsi elegancko wychodzone, jest miejsce na wzrosty do 25. Bardzo pozytywna sesją. Zamek na max dnia, sypacz dostał po łapkach, no wszystko wygląda miodzio. Czekamy na pozytywne zamknięcie w1 I MN1.
[x]
PEPCO 1,19% 28,00 2025-11-07 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.