Espi o czym? Dlaczego ma się jakieś Espi pojawić? Cała branża moto w Europie kona, podobnie jak Wielton. Czekanie tutaj na jakieś zaskakujące espi to jak czekanie w lipcu na śnieg.
Wprowdzam w błąd? przepraszam skoro tak to dlaczego nikt nie kupuje akcji wielton. Obecnie leży ponad 60k sztuk do 6.50 zł. Skoro tutaj takie wzrosty mają być to dlaczego nie kupujesz ? Rozumiem że są nadzieję ale nadzieję to trochę za mało.
Dobre info ze spółki która pokaże strate na poziomie 100mln złotych w 6 miesięcy. Proszę o więcej szczegółów jakie to ma być dobre info? Upadłość? Emisja nowych akcji?
Chciałem napisać prawdę ale widzę że nie można tutaj pisać tylko prawdy. Trzeba koloryzować i liczyć na cud. Proszę posypuję głowę popiołem. Wystarczy że podpiszą kontrakt dla wojska w wysokości 800mln złotych żeby zasypać straty z poprzednich miesięcy i spółka będzie na plusie. Wszyscy nie mogą się doczekać tego kontraktu to i ja czekam. Nie liczy się transport kolejowy w Polsce, nie ma inwestycji w kolej, nie budują CPK . Kolej nie jest konkurencją dla naczep od Wieltona bo ta firma jest najlepsza. Pewniak inwestycja. Go wielton Go .
Nie ma. Przecież przeprosilem. Kupiłem to all in. Na całe moje szczęście jakiś duży który najpierw mi tanio sprzedał akcje znowu wystawił mały pakiet dla narodu. Pewnie nikt nie wie że duzi wystawiając pakiety dają szansę małym inwestorom na zakup akcji. Skoro już mamy wojsko i espi w drodze to może pora na inne branże? Kosmos ostatnio w modzie. Polak w kosmosie. Wielton też może być w kosmosie. To dla nich pikuś. Potem proponuje drony. Go wielton Go
ESPI Wielton dostarczy do Jelcza towar za 50 mln PLN. Cóż to.jest 50 mln? Roczne obroty Wieltonu to 2-3,5 mld PLN. 50 mln to w optymistycznej wersji raptem doda 2,5% rocznego obrotu więcej.
Nie dać się nabrać, myśleć przed zainwestowaniem. Lub zawisnąć na haku szybkiej sekulacyjnej podbitki
A z czego ma spadać jak by było 15 zł a tu szoruje po dnie, dopiero zaczną się wzrosty ,banki wzrosły po100% energetyka 100% a śmieć w tym czasie na minusie nawet 7.0 zł to problem .A może to jest ten moment zobaczymy .
Duże to masz jaja na tym padole siedzę od 1993r od Tonsil ,Betonstalu Universau i jeszcze kilka spółek które przeszły przez 0 a mimo to żyję z giełdy wszystko przed Tobą,Powodzenia