• Silver koniec przepustki Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    Skończyła się przepustka z oddziału zamkniętego? Leczenie nie pomaga ponieważ pacjent dalej ma urojenia na temat przejęcia spółki. Pewnie za rok powtórka z urojenia.
  • Re: Silver koniec przepustki Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Spółkę to przejmą akcjonariusze a nie ja a kiedy to się dowiesz w swoim czasie nie będę tego pisał na forum lecz tylko z tymi którzy się zgłosili i chcą zmian trolu.
  • Do Silvera Autor: ~Goldi [188.146.136.*]
    Silver nie wiem czy działasz sam czy z Chachulskim czy ze Smalską ale... Raport Komisji Europejskiej o rozdysponowaniu środków wymieniał wg Gazety Wyborczej kilka przykładów marnotrawstwa m. in. przez NCBiR. Podano wiele przykładów w tym przykład Apisu jako spółki, która z bala i drewna otrzymała dotacje na AI. Zaskoczony Henio widząc co się dzieje musiał wykazać się udziałem własnym przed przekazaniem kolejnych transz środków przez NCBIR więc musiał sprzedać pakiety Kieleckiego i swoje w sumie 90 mln akcji pod pretekstem budowy osiedla. Poświęcił Apka i akcjonariuszy ale nie miał wyjścia. Teraz to jest najbardziej poszkodowana spółka przez ten raport , bo zdołowana do 4 mln kapitalizacji. Niczego nie udowodniono Heniowi, zarzutów mu nie postawiono. Spłacił pożyczkę 3 mln z MARR-u sprzedając nieruchomość, spłacił długi Spółki Jawnej 1,8 mln, wyczyścił hipotekę swojego domu. A projekt zaksięgował po stronie rozliczeń międzyokresowych. Zembrowski z DFS promuje nowe gry mobilne. Ja bym nie skreślał Apka bo NCBIR ich dwa projekty rozliczył całkowicie. Jeśli Henio choruje to czas na zmiany w zarządzie i przejęcie spółki za grosze. Tylko co dalej? Skoro domki nie idą od lat to może sprzedaż Apka innej firmie?
  • Re: Silver koniec przepustki Autor: ~Pytam [37.47.236.*]
    A ty znowu difihuho o swoim stałym miejscu zamieszkania i trapiących ciebie problemach zdrowotnych :-))))))))))
  • Re: Silver koniec przepustki Autor: ~Isa [188.146.136.*]
    Bimbrownik sam ze sobą piszesz
  • Re: Silver koniec przepustki Autor: ~Isa [188.146.136.*]
    Pokaże moc
  • Re: Silver koniec przepustki Autor: ~Robol [37.47.80.*]
    Isa a to nie ty pracujesz w wypożyczalni samochodów czy to jest komis samochodowy ?? pracownik od wszystkiego co , ale minimalną chyba dostajesz ??
  • Re: Silver koniec przepustki Autor: ~Isa [89.64.90.*]
    A skąd wiesz.
  • Re: Silver koniec przepustki Autor: ~Isa [188.146.4.*]
    Dawaj jaki chcesz kupić
  • Re: Silver koniec przepustki Autor: ~Isa [89.64.90.*]
    Ależ oczywiście w końcu to odbije.
[x]
APIS 0,00% 0,02 2025-11-24 15:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać