Skończyła się przepustka z oddziału zamkniętego? Leczenie nie pomaga ponieważ pacjent dalej ma urojenia na temat przejęcia spółki. Pewnie za rok powtórka z urojenia.
Spółkę to przejmą akcjonariusze a nie ja a kiedy to się dowiesz w swoim czasie nie będę tego pisał na forum lecz tylko z tymi którzy się zgłosili i chcą zmian trolu.
Silver nie wiem czy działasz sam czy z Chachulskim czy ze Smalską ale... Raport Komisji Europejskiej o rozdysponowaniu środków wymieniał wg Gazety Wyborczej kilka przykładów marnotrawstwa m. in. przez NCBiR. Podano wiele przykładów w tym przykład Apisu jako spółki, która z bala i drewna otrzymała dotacje na AI. Zaskoczony Henio widząc co się dzieje musiał wykazać się udziałem własnym przed przekazaniem kolejnych transz środków przez NCBIR więc musiał sprzedać pakiety Kieleckiego i swoje w sumie 90 mln akcji pod pretekstem budowy osiedla. Poświęcił Apka i akcjonariuszy ale nie miał wyjścia. Teraz to jest najbardziej poszkodowana spółka przez ten raport , bo zdołowana do 4 mln kapitalizacji. Niczego nie udowodniono Heniowi, zarzutów mu nie postawiono. Spłacił pożyczkę 3 mln z MARR-u sprzedając nieruchomość, spłacił długi Spółki Jawnej 1,8 mln, wyczyścił hipotekę swojego domu. A projekt zaksięgował po stronie rozliczeń międzyokresowych. Zembrowski z DFS promuje nowe gry mobilne. Ja bym nie skreślał Apka bo NCBIR ich dwa projekty rozliczył całkowicie. Jeśli Henio choruje to czas na zmiany w zarządzie i przejęcie spółki za grosze. Tylko co dalej? Skoro domki nie idą od lat to może sprzedaż Apka innej firmie?