po ..... nie korekcie !!!!!!
patrz jak kazdy najmniejszy popyt zasypywany co za tłuszcza ?
spkułko ratuj zróbta grubo pod leszcza ,szmaty kupuja tylko na zielonym!
Cos słabe grzanie silników... Dziś wig20 na + a jupiter nie bardzo. Myślę że jak do końca tygodnia jupiter nie odbije znacznie w górę to kolejne 2 tygodnie bedą naprawdę ciężkie i będą spore zjazdy.
nie chcialem tego mpisać wczoraj aby wam chumorów przed snem nie spierolić
nowe wk jest mniej atrakcyjne i to glówna przyczyna lipy na walorze..obecnie to okolice 0.6
moim zdaniem przy szerszej zwalce moze nawet liznąć sławetne 1.8?
ja osobiscie obstawiam że jeszcze dzisiaj naruszy 2.04
wejdź na onet i zobacz aktualne wskaźnik cwk ,pbv inaczej
niema co noza lapać jak obroni 2.04 to kupować ajk nie to już w okolicy 1.8-1.9 raczej wchodzić po potem to juz tylko 1.7 zapora ..tam było wybicie...ale tak nisko nie spadnie!
ps.humor mialo być(:
myślę, że kierunek już został obrany. Nie sądze, aby Jupek był w stanie jeszcze się odbić. W poniedziałek wszystko waliło do góry, a Jupek tylko trochę. Wczoraj lekko w dół, a dzisiaj się zaczyna wyprzedaż. Wątpie, że USA dzisiaj pojedzie górą. Podeszli pod szczyty i pewno korekta. JUpek jest dobry, ale na długo. Pozdrawiam
wiadoma sprawa ale dopóki nie ma spektakularnych inf to jest jedynie tylko dobra mina!
a po mieleniu widać ze same leszcze takoie jak my sie tasują jedynie i nie ma tego boga który zbierałby na tym poziomie...AT nie pomaga a fundament pokazali w 2 kwartale ..hahahahahahaha
jedyny plus to gotówka w kasie i praktycznie brak zadłużenia!
warto brać ale znacznie nizej...obecne okolice 2.38 to będzie opór!
to widac ze nie wiesz co tutaj moze zdzialać panika?
obstawiam korekty dalszy ciąg...być może jeszcze dzisiaj...?na zachodzie łapia leszczynke w luke podobnie u nas(:
wolę poczekać na bieg zdarzeń z boku, najwyżej mniej zarobie, a tracić nie mam zamiaru.
Straszna atmosfera na giełdzie od wczoraj. Mały sygnał i WIG20 na -3%
To sprzedawaj podnieśli skup o 1 gr masz okazje. Ta spółka i tak najlepsza jest na giełdzie po względem wskażników więc wcześniej czy póżniej i tak pójdzie do góry.
nie rosnie czyli sie spierdalahahahahaha
a wskźniki szczególnie cwk jest obecnie o wiele wyższe zadna rewelka!\w okolicach 2 zet akupi sie bez bólu./..tutaj niestety nie widać Karkosika on ma swój impex metal i boryszew
wczoraj oddałem ponad 20 kilo tego jupka adzisiaj ile moge kupić po zarobku na ipexie?
ok.4 tys.akcji wiecej!
poczekam na nizej albo wejdę powyzej 2.5!?
Nie widzę powodu do takich zniżek. Spada bo leszcze się wycinają i narzekają ,że im portfel chudnie. Jak leszcze się opamiętają to zostaną już bez akcji.
Jupiter na dużo pieniążków i cały czas inwestuje .Nie tak dawno miał Ponaru 6 z groszami % akcji a ma już ponad 13%.Po obrotach widać że jeszcze niedobitki sprzedają i dobrze można sobie dokupić tanio.Jezeli za II kw. miał zysk 1,6 mln. z lokat,pożyczek i innych papierków to jaką ma kasę.
jaki zysk za 2-gi Qw? Zobacz zysk za 1Qw dodaj zysk za 2-gi Qw i wychodzi mniej niż za 1Qw. 2-gi Qw to niestety strata. Nie twierdzę, że Jupek jest zły, ale narazie nie czas na niego. Kiedyś go jeszcze odkupię.
raport raportem, a kurs? Sprzedałem po 2.60 i nie żałuję. Jest narazie okazja szybko zarobić na innych akcjach więc to robię. Jak będe widział. że Jupek ma potencjał do wzrostu to wejdę spowrotem. Nie napisałem nigdzie, że to zła spółka. Napisałem, że jej czas na mocne wzrosty dopiero nadejdzie, ale jeszcze nie teraz. Pozdrawiam