dwie sesje temu wolumen obrotu 315 tysięcy sztuk , wiadomo, że duża część z wora do wora , ale .... wczoraj i dziś padaka i uwalanie kursu na wshtradingu przerzucając akcjami coraz niżej po lewej stronie arkusza , ale po co ? czy sprzedali na tyle dużo akcji te dwie sesje temu ???, by teraz uwalać kurs i zbierać niżej ???? dla mnie przedziwne, tym bardziej, że spółka ma kapitalizację 7 mln. zł, to choćby robiła łabędzie z origami to przecież można na niej zarobić i 500 % ???? czemu więc uwalają kurs, a do tego podają infa które naprawdę mogą być cenotwórcze więc o co chodzi ?
po zleceniach dociskowych na sprzedaży, które stawiają w celu lepszego nakłonienia do sprzedawania akcji, widać, że nie ma totalnie żadnego zainteresowania spółką ze strony osób spoza układu , pomimo dość owocnego dnia piątkowego , nawet pół roku temu, gdy kurs osiągnął 2,80 zł wolumen obrotu był na poziomie 30 tyś sztuk czyli ok. 10 % piątkowego ?!
... nie ma czegoś takiego jak traktowanie spółki, biznes jest biznes, jak można robić kasę to się ją robi ,ale tutaj zamysł jest chyba rodem z prlu z gospodarki planowej czy cóś ??!!
Przecież to jest tak grubymi nićmi wszystko szyte że aż dziwne znowu ich nie zawiesili na 4miesiace ! Wystarczy żeby GPW albo knf do 1wszego ich lepszego espi powiedziało : sprawdzam i się okaże że to tylko papier bez pokrycia . Przykłady : espi 31-1-2025 miał być odbiór z buce - do dziś nie ma info . Drugi - Mediolan mocznik … niby coś dostarczyli - później espi ze podpisali na więcej - i żadnego infa ze to zrealizowali .
Heheheehehhe . Takie ogólnikowe espi to i ja mógłbym napisać. Boja się podać dokładnego adresu gdzie magazyn żeby ktoś podjechał i zobaczył co tam jest hehehehehee
Jakie ogólnikowe info? Czy przedmiotem tej informacji jest położenie nieruchomości/magazynu czy też zrealizowana częściowo w ilości ponad 50%, przed czasem, dostawa mocznika? ty masz dzika obsesję na punkcie tej Spółki.
To nie obsesja a chęć poznania faktów i konkretów . Jeśli jesteś takim obrońcom tej spółeczki to wyjaśnij mi kilka rzeczy:
Dlaczego byli zawieszeni przez 4m-ce
Dlaczego GPW musiało ich pogonić żeby podali info o buce
Co z dalszym zamówieniem do Mediolanu ? Czyżby zabrakło towaru ?
Co z espi z dnia 31-1-2025
Odebrali czy nie bo żadnego info .
Szczycili się zdjęciem zrobionym na lotnisku.
Węgla nie dowieźli
Oleju nie potrafili rozlać jak dostali 1wsze większe zamówienie
A najwięcej o spółce świadczy fakt że jak sami twierdzili : „popsuł im się telefon „ czaisz ???? XXI wiek maja komórkowy i twierdzą takie banialuki jak popsucie telefonu ?
Widziałeś kiedyś tutaj komunikat podany na czas ???
Jakikolwiek raport ?
Prześledź sobie to wyciągniesz wnioski ,
Nie obsesja jak 95% tekstów na forum tej Spółki to twoje powtarzające się teksty. Faktów poszukujesz? Na forum bankier.pl ? :-) To szukaj dalej :-) Nie wciągniesz mnie do swojego obsesyjnego świata na temat powtarzanych przez ciebie tekstów. Odniosłem się do twoje bzdury jaką wyprodukowałeś odnośnie ostatniego infa Spółki i niezbędnych tobie dokładnych danych adresowych magazynu.
Baw się sam dalej i podbijaj oraz wytwarzaj wątki w tym samym temacie :-)))) Fajne masz zajęcie :-))))))))
Faktów szukam w espi które podaje spółka - czytaj ze zrozumieniem .
Tylko że tam jest masło maślane . Chcesz bronić tej spółki - broń .
Tylko o Tobie świadczy że pewnych rzeczy nie widzisz albo nie chcesz ich widzieć. Jeśli tak wszystko to co oni robią Tobie odpowiada to kup akcje i zarobisz miliony monet .
mat, nie klep o czytaniu ze zrozumieniem, bo ewidentnie nie zrozumiałeś ESPI Spółki na temat realizacji kontraktu, a ty wyjeżdżasz z jakimiś danymi adresowymi magazynu.
Mam wywalone na to pod jakim adresem ten magazyn znajduje się. Dla mnie ważne jest, że realizowany jest kontrakt, o czym Spółka poinformowała.
I czego z ostatniego ESPI opublikowanego przez Spółkę nie rozumiesz?
Chociaż zastanówmy się czy oni potrafiliby sprzedać parasolki w deszczu . Wątpię . Pewnie zabrakłoby na magazynie albo napisaliby espi o problemach technicznych z dostawą . Albo o niedziałającym telefonie heheheheheheee
Z ich karabinkami w bagażnikach razem z olejem węglem mocznikiem i Bog wie co jeszcze nas czeka
3 zł marzenie .
Chyba że znowu ktoś z Orlenu się P O M Y L I I