• Gry i zabawy :) Autor: ~Ekonomista [88.156.208.*]
    Pelikany przyleciały, w ubraneczka się ubrały, a ktoś sprytny nad tą rzeczką zagrał z nim znów w kółeczko:))))
  • Re: Gry i zabawy :) Autor: ~Re [37.31.18.*]
    Tym razem wsza nie miała racji, siedzi płacząc wśród akacji :)
  • Re: Gry i zabawy :) Autor: ~Ekonomista [88.156.208.*]
    Roni wsza łzy krokodyle i to byłoby na tyle, siedzi wśród akacji cienia, czeka znowu na jelenia :))))
    Taki z ciebie wieszcz na forum lecz na starość brak wigoru. Już z oddali słychać piski, to większy dobiera się do twej miski, pakuj więc swe marne rady- żegnam zwięźle, tak dla zasady :)
    Żegnać możesz się w kościele, bo tu zdziałasz nie za wiele. Na nic twoje nędzne rady, z tej miseczki zjesz odpady. A na deser, w dobrej cenie, podam ci twe psie jedzenie. :))))
    Widzę nerwy już wjechały i na jakość rymu się przelały, że ja niby daje rady, otóż stary, ja wyjaśniam tylko bzdury a to ty tutaj patrzysz na wszystkich z góry :)
    Spokój zatem wciąż zachowaj, niech nie boli cię już głowa, nerwy uspokajaj wielce, oby tylko nie w butelce. Zdrowo żyw się, odpoczywaj i używek nie zażywaj, a ja wkrótce w smudze cienia upoluje znów jelenia:))))
  • Re: Gry i zabawy :) Autor: ~Zatarra [84.40.157.*]
    Jak szukasz Jelenia to fora Ci się pomyliły - zapraszamy na Pure Biologics
  • Re: Gry i zabawy :) Autor: aaaaby [89.75.84.*]
    do wszystkich postów
    Na dobrym rymie wszystko się trzymie?
    Poeta, tylko głowa nie ta.
    "Pewien mędrzec nie wiedział, że ma na tyłku przedział" - Ja Izydor Sztaudynger
[x]
RAEN 1,43% 0,64 2025-10-17 16:18:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.