• Kapitalizm i AI Autor: ~Vee [5.102.67.*]
    Do tej pory przy każdej nowej technologii (patrz daleko wstecz), ludzie nie tracili pracy tylko zmieniali sektor zatrudnienia. Oczywiście sporo osób ucierpi, kapitalizm na tym polega, że ludzie cierpią, a celem każdej firmy jest zarabiać jak najwięcej jak najniższym kosztem (kosztem pracownik). Więc VEE to zagwarantuje wyprzedzając konkurencję unikalną na rynku efektywnością i zostanie doceniona przez inwestorów zagranicznych, oferując potencjał skalowania i udokumentowane korzyści.
  • Re: Kapitalizm i AI Autor: ~Amator [188.33.26.*]
    Czekej, niech no rozbije to co piszesz na mniejsze kawaleczki:
    - Vee zagwarantuje ze firmy beda zarabiac jak najwiecej... Eee - przeciez Vee nie ogarnia ani cudzych przychodow, ani kosztow - tylko dostarcza zamiennik call center. Nie kazda firma potrzebuje call center. I jak niby Vee to zagwarantuje? Bedzie z wlasnej kasy zwracac roznice?
    - ..wyprzedzajac konkurencje - no jak? A OpenAI? A Antrophic? Oni czasem jie sa bardziej do przodu? A co z setkami firm nieco mniejszych? I czy przypadkiem nie maja tez wiecej kapitalu? Kto tu jest wyprzedzony?
    - ..unikalna na rynku efektywnoscia - no niby tak, ale to poki co na podstawie materialow firmy, nie widzialem zadnego zestawienia zewnetrznego na ten temat
    - zostanie doceniona przez inwestorow - no tutaj to poplynales. Dopiero co walne klepnelo ze bedzie emisja, a Ty juz wiesz (czy raczej: jestes swiecie przekonany) ze zostanie objeta, i to z duzym sukcesem. To moze juz wiesz ze redukcja bedzie? A moze nawet nam powiesz jak duza, skoro to juz wszystko wiadomo?
    - oferujac potencjal skalowania - no akurat ze skalowaniem to firma miala walczyc teraz, lub w poprzednim kwartale, nie pamietam dokladnie. Czy cos wywalczyla, do konca nie wiadomo
    -..udokumentowane korzyści - to akurat tez z materialow firmy. Jakie korzysci? Gdzie udokumentowane?

Slowem, zyczysz sobie, a piszesz jakby to byly pewniki
  • Re: Kapitalizm i AI Autor: ~Obserwator [188.146.34.*]
    Swego czasu na forum królował niejaki Mistrz. Nagon pierwszej wody. Produkował średnio kilkanaście wpisów dziennie. Różne brednie, przeważnie kopiował jakieś teksty z internetu. Zapakował się w Vee na pokolenia, oczywiście dużo wyżej, ale już od jakiegoś roku go nie ma. Teraz wygląda na to że pałeczkę przejął niejaki Vee.
    Nie ma dnia bez nagonki od rana. Zastanawia mnie to skąd oni się biorą (nagony). Czy są wynajęci przez głównych akcjonariuszy, czy też zapakowani po pachy zaklinają deszcz?
  • Re: Kapitalizm i AI Autor: ~Vee [5.173.25.*]
    Jedni widzą plusy i potencjał spółki, drudzy przeciwnie, tak wygląda świat.
    Jestem na forach spółek, którymi jestem zainteresowany. Nie mam akcji nie trolluje, chyba, że jesteś zainteresowany nieobkupiony?
    Dnia 2025-07-23 o godz. 08:51 ~Vee napisał(a):
    > Jedni widzą plusy i potencjał spółki, drudzy przeciwnie, tak wygląda świat.
    > > Jestem na forach spółek, którymi jestem zainteresowany. Nie mam akcji nie trolluje, chyba, że jesteś zainteresowany nieobkupiony?

Nie masz akcji, a to ciekawe?
    Czyżbyś sam sobie nie wierzył?
  • Re: Kapitalizm i AI Autor: ~Vee [5.173.25.*]
    Mam mam, pisałem, że jak nie masz to nie ...
  • Re: Kapitalizm i AI Autor: ~Biały [31.0.53.*]
    Obserwator przestań żałośnie wyć i zacznij zbijać, bo chcę się nałykać w niskiej cenie trefnych akcji. Skąd się ty wziąłeś.
    Kupuj z prawej zobaczymy jakiś mocarz. Ode mnie nie dostaniesz.
  • Re: Kapitalizm i AI Autor: ~Biały [31.0.53.*]
    Obserwator w górę także będę kupował, bo tu cena końcowa będzie bardzo wysoka, kupuję najtaniej jak rynek daje. Ja mam tyle, że nie muszę się denerwować, a tobie widzę nerwy puszczają, czyli z ilością jest krucho.
[x]
VEE 1,63% 12,50 2026-05-20 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.