W ścisłym centrum Krakowa powstaje prestiżowy kompleks apartamentowo – biurowy, którego całkowita powierzchnia użytkowa wyniesie prawie 100 tysięcy m2. Wartość inwestycji szacowana jest na miliard złotych. Inwestor, spółka KCI Krowodrza, ma na swoim koncie tak prestiżowe realizacje, jak Kamienice: „Wrocław”, „Gdańsk” i „Poznań”. Głównym udziałowcem KCI Krowodrza jest Jupiter Narodowy Fundusz Inwestycyjny S.A.
w chwili obecnej nie jest problemem rozpocząć inwestycję czy też ogólnie: budować.
Problem to znależć chętnych na kupno tych 100 tys m2 po cenie zapewniającej odpowiedni zysk.
Są naganiacze na wzrosty, więc muszą być naganiacze na spadki. Dla mnie sprawa jest oczywista, nie chcesz, nie kupuj, wybór masz wielki, ponad 300 spółek
Danzaw był kiedyś największym naganiaczem na tym forum, ale jakoś jego "wizje" 3 zł po raporcie się nie sprawdziły, teraz nie ma pod co grać to przestał. Ja się jupka pozbyłem na górce, potem niepotrzebnie odkupiłem po 2.35 ale już się pozbywam dzisiaj resztek papieru. Nie mówię że to zła spółka, ale to po prostu nie mój styl gry. Może tu jeszcze wrócę, a na razie posiadaczom jupka życzę wytrwałości i powodzenia w inwestycjach. Jupek na pewno nie jest śmieciem, ale jest bardzo specyficzny,myślę że kiedyś da sporo zarobić, może jak te mieszkania się sprzedadzą. Pozdrawiam!
Sprzedałeś to wynocha.Co do naganiania to nigdy nikogo nie naganiam ani do sprzedaży ani do kupna .Inwestycje każdy sam powinien podejmować na podstawie danych ze spółki.A dziś też można zauważyć skup akcji.
Widać że chłopak nigdy w prawdziwym biznesie nie siedział bo z takimi tekstami daleko by nie zaszedł.
Danzawowi mimo wszystko też życzę wszystkiego dobrego, i może trochę bardziej wyważonego języka.