Obiektywny poprzedni post wprowadził zamieszanie i by niebylo niedomówień tworzę oddzielny.
Zaproponowałem zaklad:
Napisz do kiedy nie będzie 10 zl i więcej a ja postawie swoją datę.
Albo łatwiej, czy uważasz, że do września 2026 nie będzie 10 zł?
Albo jak wolisz: jaki bedzie maksymalny kurs do września 2026 roku. Ok 3 litry Jacka Danielska moze za dużo. Przegrasz to po prostu napiszesz na forum przeprosiny i obiecasz ze nie będziesz pisac bredni na forach. Daj znać . Jak przegram to ja kupie 3 litry Jacka i napisze oficjalne przeprosiny. Wchodzisz?
By bylo jasne, postawiłeś, że do września 2026 nie bedzie 10 zl, ja postawiłem ze bedzie(myślę ze dużo wcześniej)
Napisz ze potwierdzasz tak by bylo jasne.
Nie wazne ze nie mozesz do tego czasu nie miec akcji.
A co do jacka jak chcesz to mozesz kupic czy wolisz przeprosiny tylko i honorowego litra czystej ? Czy wchodzisz na grubo i jak przegrasz kupujesz 3 litrowego jacka ?
Dzieki za odpowiedz i powodzenia
Cześć obiektywny zaraz się uruchomią nagony i zaczną wypisywać ,że będzie 50 zł 78 zł a i taki wpis typu 113 zł to minimum tez ujrzymy .Pozdrawiam jak zawsze i szacun.
Wiesz chyba tu jesteś jedyny tak naprawdę OBIEKTYWNY ja k.... po 3,5 roku mam dosyć tu na minusie i na innym papierze też ech szkoda gadać . A jak u Ciebie z inwestycjami na GPW
Jak to na GPW raz do tyłu raz do przodu. mam tu zamrożone pieniądze , choć niewiele by brakowało bym wyszedł na 0. Mam niemały pakiet, ale wytrwale czekam, nie sprzedam ze stratą. Niestety po pandemii załatwił nas Putin, zmiana rządu też nic nie zmieniło, a swoje dołożył Tramp. Jaki kataklizm przyjdzie kiedy Ukraina i Rosja ogłoszą koniec wojny? Choroby- były, wojny- były ,zawirowania polityczne- były . Co teraz?
Dnia 2025-07-22 o godz. 20:27 ~Donkonreo napisał(a): > Obiektywny nareszcie pisze obiektywnie :))
Nie namawiam i naganiam na zakup lub sprzedaż. Tylko nie podobają mi się działania prezesa i zarządu. Za każdym razem kiedy podejmują działania z akacjami robi się nieswojo co widzimy po kursie. Akcjonariusze tego nie lubią, a kto tu jest od kilku lat wie . Kolejna osoba została przyjęta do zarządu dla mnie to figura która nic nie wniesie do spółki. Kolejna osoba do brania pieniędzy. Chciałbym i to każdy mi przyzna racje rozliczyć zarząd , prezesa za co dostali akcje w programie motywacyjnym? Szczególnie pana prezesa, co zrobił dla firmy. Może mi napiszesz?