• RGR ? Autor: ~Dolar [46.112.226.*]
    Jak dzisiaj zamknie się na minus to mamy wyrysowany RGR.
  • Re: RGR ? Autor: ~zbankimuiwdynke [94.40.11.*]
    wiemy - z zasięgiem spadku na 68 po odcięciu. Pisałem o tym wczora...
  • Re: RGR ? Autor: ~Shade [88.135.167.*]
    Ja się cieszę, że sprzedałem przy 88. Za długo było dobrze na WIG. Sądzę, że przed nami tydzień korekty i później można myśleć znowu o kupnie czegoś żeby zarobić parę %
  • Re: RGR ? Autor: ~Dolar [46.112.226.*]
    Od 3 sesji mamy dystrybucję na energetyce zwłaszcza PGE które nie wiadomo pod co rosło? chyba pod ESPI że PKN znowu dopłaci 10-20 MLD do prądu i zniweluje nieudaczną politykę i zarządzanie PGE. Teraz wszyscy się czają i cała Europa czeka jak się rozegra sprawa ceł, a tu są zdania podzielone i jest bardzo prawdopodobne że prezydent USA nie wymięknie jak to piszą nawet renomowane portale, widać że ma wielką chęć przytrzeć nosa zwłaszcza Francji która mocno pokazuje swoje wpływy w Kanadzie.
    Trump powinien przywalić cła Francji i Niemiaszkom za to, że setki ich firm dalej działa w Rosji.
  • Re: RGR ? Autor: ~Dolar [46.112.226.*]
    ok.
  • Re: RGR ? Autor: ~Piotr [37.248.216.*]
    68 to masz IQ zasięg spadku tego RGR-a jeżeli sie w ogóle zrealizuje to około 4 zł
  • Re: RGR ? Autor: ~Dolar [46.112.204.*]
    Jak na razie tj. godz. 12.20 ,i tak ładnie trzyma DAX -0,8%, ropa -1% , PKN -0,6 to i tak jest super, zobaczymy ruch po 15.30.
    dobra, RGR działa - zapinać pasy.
    zaraz się zaczną wpisy typu - ":Ubrani w dywidendę wystąp..."
    Pod dywidendę to będzie jeszcze jazda na parę dni przed dniem naliczenia tylko wszyscy nauczeni doświadczeniem wiedzą że następnego dnia będzie -4% i teraz jest pytanie czy sprzedawać i załapać się na podjazd z niższego poziomu i ucieczka dzień przed naliczeniem ? czy czekać licząc że w ciągu najbliższych dni nic się na świecie nie wydarzy ?
  • Re: RGR ? Autor: ~Shade [37.31.0.*]
    Też mam taka zagwozdkę ale jeśli spadnie jeszcze w okolice 83zl to myślę, że kupię i sprzedam przed odcięciem.
    Prawie wszyscy to mają :)
  • Re: RGR ? Autor: ~Buska [37.248.169.*]
    Co to ma do rzeczy?... przecież i tak za tydzień, dwa, a nawet trzy będą znów zakupy i wróci e okolice 90+-100..eh
  • Re: RGR ? Autor: ~Bankier [46.112.218.*]
    Na wykresie robia trojkat wznoszacy, wiec moze i bedzie wybicie do góry, zobaczymy

Ladnie sie odbili od lini trendu, od lini srodkowej kanalu wzrostowego

Ladnie, kto sprzedal to chyba gapa ...
  • Re: RGR ? Autor: ~Holokosz [185.153.35.*]
    Automaty mogą wszystko wykreować
  • Re: RGR ? Autor: ~Szeryf [195.116.154.*]
    Ten RGR to na którym wykresie jest widoczny?
[x]
PKNORLEN 0,44% 89,14 2025-09-26 17:00:01
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.