Bo kiedy sytuację przedstawić bardziej precyzyjnie - czyli, wyjąwszy pierwszy tydzień sprzedaży - 20 tys w 50 dni to ten sukces schodzi na ziemię. Podobnie jak kurs, z resztą.
Czy potencjał jest? Ogromny! Ale premiera JDMa, jak się okazuje, to nie koniec, tylko początek drogi.
Ważne, że produkt ustał. Błędy były, ale gra się obroniła. Teraz pozostaje producentom tylko robić graczom dobrze poprzez uwalnianie coraz to nowych powodów do frajdy.
Malkontentom sugeruję popatrzeć od jakiej biedy zaczynał Eurotruck SImulator, a jaka to dzisiaj potęga.
Niechby tu zrobili 10% sukcesu czeskiego studia, to będzie na akcjach El Dorado.
A jak nie, to nie. Na dwoje babka wróżyła. To jest bracia i siostry gaming! Tutaj z pieniążkami bez twardych jajek lepiej nie zaglądać.
Nikt się nie spodziewał takiej tragedii po zapowiedziach sprzedaży KILKUSET tysięcy w rok, społeczności 700k i zapowiedzi zwrotu kosztów na przełomie czerwca / lipca (: wesolutko tu się bawicie (: tigerek może skomentujesz ?
Brum Brumek, naturalnie pozwolę sobie to skomentować. Panowie, wiecie jak powstają brylanty?? Potrzebujemy do tego na początek diament, któremu nadamy specjalne szlify aby zmysłowo odbijały światło. JDM był takim surowym diamencikiem, który cały czas jest szlifowany. Grę wypuścili zaledwie 2 mieś temu a wyszło do tej pory już mnóstwo łatek i update'ów. W następnym tygodniu przed Festiwalem Wyścigówek na Steam'ie szykuje się kolejny duży patch. Wielu z nas, włącznie ze mną i zapewne zarządem GIF liczyło, że wszystko potoczy się dużo szybciej, zwrot kosztów itp. No ale jesteśmy przecież Dorośli i nie trzeba nam tłumaczyć jak Dzieciom, że zawsze w prawdziwym Życiu może się coś Z3SRAĆ po drodze. Tak i tu wyszedł mały poślizg, cóż zrobić, ale... SHOW MUST GO ON. Jutro przecież Świat się nie kończy. Aczuk prawdę piszę, że trzeba mieć dobre cochones żeby tu wytrwać na game'ingu, ulica jest nadreaktywna na każde pierdni3cie, zobaczcie co się wydarzyło z kursem 11BIT przy dużo lepszej grze THE ALTERS. Ja mam obecnie tu dużo większy minus niż Wasz kapitał w tym walorze a mimo to cały czas dokupuję bo kurs na pewno odbije, to tylko kwestia czasu. Lepiej się poczujecie jak sobie ponarzekacie, pomarudzicie, pobiadolicie i poużalacie się nad swoim losem?? JDM to "Złote Dziecko" GIF'u gdyby sami nie byli o tym przekonani to podali by Info o zmianie drogi i nowych IP. Pozostaje nam tylko cierpliwie czekać. Nie zna nikt dokładnej daty kiedy kurs odbije, może to nastąpi za 2 mieś po ogloszeniu raportu za I półrocze. Ci którym się spieszy niech sprzedadzą i przestaną szlochać w rękaw. To nie zabawa dla MI3KISZONÓW.
Nie da się temu oczywiście zaprzeczyć. Najwiekszą bolączką gry był brak synchronizacji z niektorymi kierownicami oraz AI. Obydwie te kwestie mają być naprawione w ciagu tygodnia najbliższym patchem.
A info o zwrocie kosztów ani widu ani słychu. Ja nawet zapomniałem, że do tej pory nie podali... Cóż ty chyba pozostaje czekać jdm2... Kurs dyskontuje się do raportu..., za strategię stawiam 1.