Ile to też ci urosło w piątek 3% a dzisiaj dobija chwilami do 1.5% i nie potrafi przebić więcej. Ale może być jak mówisz a może dopiero jutro konkretnie odpalić. Bardzo duży jest obrót i zainteresowanie. Zobaczymy jak się dzisiaj zamknie.
Buahaha nasz milioner. Paczuszki po 53 akcje czy mniej, bo jednak trzeba było pakiet rozdzielić? Ja się pytam, kiedy 20?:) Ależ trzeba być robakiem, że po sprzedaży naganiać na spadki. Tak jak po zakupie na wzrosty. Rodzice oszukiwania was uczyli czy tak wam pieniędzy brakuje? Czy najgorsza wersja, rodzice też tacy pazerni byli?
nie wiem kto jest robakiem, ze innych od robaków wyzywa. Sprzedawanie akcji nie jest naganianiem, januszu, ty mozesz kupowac/trzymac/sprzedawac. CZekam na 20 :), ty se czekaj nawet na pińcet. IDC :)
P.S. Milionerem akcyjnym będę dopiero przy 50 :), majątek netto już przekroczył bańkę. Żeby każdy w Pl był takim nieudacznikiem, to byśmy byli najbogatszym krajem na świecie.
jezeli jakis no name, z kompleksami, jest w stanie wpływać na twoje decyzje, to tylko pokazuje, jak słaby jestes. 53 akcje ma wpływ na rynek XD. Dobrze, do jutra ;)
Gdzie ja nagonie napisałem, że na mnie wpływa? Gdzie napisałem, że tu będzie 40? Taka jest różnica między nami. Ty mi icoś będziesz wmawiał, kłamał na swój i na mój temat, a ja tylko punktuję twoje zachowanie:) Kolejnego nagona:)
Odpisuję, bo wtedy ludzie widzą jakim mizernym nagonem jesteś:). A ja ze swoimi akcjami robię co chcę i nie muszę o tym tutaj opowiadać. Kolejna różnica między nami:) A to ty jesteś milionerem:)
Ależ mnie nie interesuje żaden medal ani obrona owieczek:). Lubię sobie jaja z takich "milionerów" robić. Arki, dolary i inne tałatajstwo. No i dodatkowo, z takim bogaczem sobie na forum rozmawiam buahahaha