• Jest gorzej niż myślimy Autor: ~Jonny_MaleckiKiller [138.197.166.*]
    To wniosek z zachowywania się pana R.Małeckiego (ponoć prezesa Petrolinvest). Czy myślicie, że jak wszystko stracone to on nam, akcjonariuszom, to zakomunikuje?
    Stąd cisza, nawet Jonnego wycofał.
  • Re: Jest gorzej niż myślimy Autor: ~Realista [31.0.62.*]
    Johnny to ma przerwę techniczną na wymianę mikroprocesora. Poprzedni był przestarzałej generacji i klecił tylko dwa zdania - coś o żabce i zmianie nicków.
  • Re: Jest gorzej niż myślimy Autor: ~Johnny [5.173.194.*]
    Widać, że wymieniałeś, więc wiesz.
  • Re: Jest gorzej niż myślimy Autor: ~Johnny [5.173.174.*]
    I kto kogo zaczepia klamco.
  • Re: Jest gorzej niż myślimy Autor: ~Realista [31.0.92.*]
    Dnia 2025-07-23 o godz. 13:16 ~Johnny napisał(a):
    > I kto kogo zaczepia klamco.

Zapomniałeś, kto zainicjował te epitety, klamco, a to byłeś ty.
    Ja tu o tobie pisałem pierwszy? I po co tak kłamiesz?
  • Re: Jest gorzej niż myślimy Autor: ~Realista [31.0.75.*]
    Dnia 2025-07-24 o godz. 00:27 ~Johnny napisał(a):
    > Ja tu o tobie pisałem pierwszy? I po co tak kłamiesz?

Pierwszy to ty nazwałeś mnie najmniej rozgarniętym dyskutantem (było oczywiście znacznie gorzej), kiedy wytykałem RM błędność jego polityki w spółce i przypisywałeś mi epitety jak troll, alkol, etc, więc po co kłamiesz, że nie ty pierwszy zainicjowałeś zaczepki? Nie miałeś żadnych argumentów merytorycznych, a tylko obrażałeś innych, którzy wyrażali dezaprobatę wobec irracjonalnych działań RM prowadzących do zapaści Oila.
  • Re: Jest gorzej niż myślimy Autor: ~Dno [5.173.216.*]
    Ja mam pytanie do was grajacych w tego absurdalnego ping ponga nawet o 4:30 rano. Odpowiedzcie mi bo kazdy z was jak patrzy z dystansu na te odszczekiwane nic nie warte i nic nie wnoszace wypociny ma swiadomosc tego absurdu. Powiedzcie ile jeszcze bedziecie ten absurdalny szum tutaj generowac i po co to robicie? Czemu ten Matecki siedzi w tej norze juz 5 rok i w sumie to szczekanie hau hau powoduje, ze ten fakt ukrytego w norze umyka. Ile jeszcze ta szczekanina zwichrowanych na umysle bedzie trwac?
  • Re: Jest gorzej niż myślimy Autor: ~Realista [31.0.95.*]
    Dnia 2025-07-24 o godz. 08:17 ~Dno napisał(a):
    > Ja mam pytanie do was grajacych w tego absurdalnego ping ponga nawet o 4:30 rano. Odpowiedzcie mi bo kazdy z was jak patrzy z dystansu na te odszczekiwane nic nie warte i nic nie wnoszace wypociny ma swiadomosc tego absurdu. Powiedzcie ile jeszcze bedziecie ten absurdalny szum tutaj generowac i po co to robicie? Czemu ten Matecki siedzi w tej norze juz 5 rok i w sumie to szczekanie hau hau powoduje, ze ten fakt ukrytego w norze umyka. Ile jeszcze ta szczekanina zwichrowanych na umysle bedzie trwac?

Zgoda, ale twoje pouczenie tyle samo wnosi i jest równie warte. Coś cię drażni, więc zabrałeś głos, bo możesz, inni też mogą. Nie różnicuj i nie uważaj, że twoja twórczość jest lepsza. Jest swoboda wypowiedzi i każdy może z tego skorzystać. Jak równość to równość. Musisz to zaakceptować.
  • Re: Jest gorzej niż myślimy Autor: ~Dno [5.173.216.*]
    Ulala nie chcialem polityki mieszac tutaj, ale pisowski symetrysta sie odezwal. Wy to macie tak jak autorytarne rezimy we krwi. Ciekawe bo juz myslalem, ze to naciagane, jednak jest kwintesencja pisowcow i to jak widac na wielu frontach.

Wracajac do tematu. Bo nie. Bardzo chybiona refleksja symetrysty.

Ja nie wchodzilem nigdy i jie wchodze w polajanki. Mam pojedyncze posty jako klamry czegos co skomentuje. Zadnego przepompowywania powietrza oddalajacego od nory.
  • Re: Jest gorzej niż myślimy Autor: ~Realista [31.0.79.*]
    Dnia 2025-07-24 o godz. 10:16 ~Dno napisał(a):
    > Ulala nie chcialem polityki mieszac tutaj, ale pisowski symetrysta sie odezwal. Wy to macie tak jak autorytarne rezimy we krwi. Ciekawe bo juz myslalem, ze to naciagane, jednak jest kwintesencja pisowcow i to jak widac na wielu frontach.
    > >
    > > Wracajac do tematu. Bo nie. Bardzo chybiona refleksja symetrysty.
    > >
    > > Ja nie wchodzilem nigdy i jie wchodze w polajanki. Mam pojedyncze posty jako klamry czegos co skomentuje. Zadnego przepompowywania powietrza oddalajacego od nory.

A ty kto jesteś? Lewacki proporcjonalista? Chcesz pokazać swoją lepszość, wyższość, bo jesteś z elyty, może tej warszawskiej, słoikowej? Przyganiasz innym w przekonaniu twoich elytarnych racji? Masz swoje polityczne preferencje, a inni mają swoje, a jak widać statystyki rozkładają sie jakby po równo, więc tak nie podskakuj tęczowy księciu. Ciebie też można przytemperować.
    Tylko, że we wszystkich wpisach to ty się na mój temat wypowiadasz, a ja tylko reaguje stosowanie do twojego obrażania mnie.
  • Re: Jest gorzej niż myślimy Autor: ~Realista [31.0.79.*]
    Dnia 2025-07-24 o godz. 11:15 ~Johnny napisał(a):
    > Tylko, że we wszystkich wpisach to ty się na mój temat wypowiadasz, a ja tylko reaguje stosowanie do twojego obrażania mnie.

Oczywiście, teraz to ty jesteś baranek, też to zauważyłem. Ale przypomnij swoje dużo wcześniejsze komentarze i wymyślanie innym od nałogowców etc. Taki przemalowany watażka Kmicic na poprawnego Babinicza.
    Nie. Nie jestem barankiem. Odpowiadam na twoje zaczepki.
  • Re: Jest gorzej niż myślimy Autor: ~Realista [31.0.73.*]
    Dnia 2025-07-24 o godz. 20:47 ~Johnny napisał(a):
    > Nie. Nie jestem barankiem. Odpowiadam na twoje zaczepki.

Ale przyznaję, że obecne twoje odpowiedzi są w granicach przyzwoitości w przeciwieństwie do tych dużo wcześniejszych, które delikatnie mówiąc były bardzo nieeleganckie. Zastanawiam się tylko, co było przyczyną takiej odmiany. Killer dostrzega w tym symptomy totalnej klęski obecnego prezesa. Chciałbym żeby nie miał racji. Ale to tylko życzenie. Z drugiej strony widzę, że wszystko możliwe i może prezes też przeszedł metamorfozę i zracjonalizował swoją politykę. Kto wie?
    Jednak nadal bez poprawy w leczeniu.
  • Re: Jest gorzej niż myślimy Autor: ~Realista [31.0.76.*]
    Dnia 2025-07-25 o godz. 12:47 ~Johnny napisał(a):
    > Jednak nadal bez poprawy w leczeniu.

A co u ciebie zdiagnozowano? Myślałem, że ci się poprawiło, ale to tylko chwilowo i znów wracasz na stare tory.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.160.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • nie wszystko co żółte do sok orangina Autor: ~Vlad [31.178.131.*]
    to nie orenżada ;)
  • Re: nie wszystko co żółte do sok orangina Autor: ~Toż_to_szok [77.65.104.*]
    Dnia 2025-07-21 o godz. 18:39 ~Vlad napisał(a):
    > to nie orenżada ;)

Tym bardziej dziwi. że tyle tego spijasz.
[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.