• Test combo kosztuje 8zł w aptece Autor: ~Golddigger [89.64.21.*]
    Przypomnijcie mi ile wynosi kapitalizacja pudełka testującego dokładnie to samo?
    Cena akcji parę groszy i tak będzie za wysoka.
  • Re: Test combo kosztuje 8zł w aptece Autor: ~Malcolm [91.212.86.*]
    Człowieku weź poczytaj sprawozdania. Ciągle piszesz że nie wiesz. Za trudne to na twój mózg jest
  • Re: Test combo kosztuje 8zł w aptece Autor: ~Golddigger [89.64.21.*]
    Tak wyczytałem 100 mln kapitalizacji za test za parę zł.
  • Re: Test combo kosztuje 8zł w aptece Autor: ~MajorBień [83.7.1.*]
    Z tego co się orientuję to "pudełko" wykrywa chorobę zanim się jeszcze ujawni a test apteczny już rozwiniętą. Inna jest też precyzja. Natomiast nie zmienia to faktu, że pasowało by się już pogodzić ze stratą. Biorąc pod uwagę, że podpisując umowę ze spółką pośredniczącą podawali, że transakcje zamykają się w 18 miesiącach a firma zamiast dawno sprzedać urządzenie i za pozyskane pieniądze tworzyć następne zrobiła emisję świadczy, że nie mają klienta. Na logikę gdybym był dużą poważną firmą i mógł przejąć innowacyjną technologię która dałaby mi konkretny zysk to nie czekałbym aż przejmie to konkurencja.
  • Re: Test combo kosztuje 8zł w aptece Autor: ~Golddigger [89.64.21.*]
    Ale po co mam się testować będąc bezobjawowym? Każdy wtedy powinien mieć to w domu i codziennie profilaktycznie się testować. Tylko co to da? I tak już jesteś zarażony więc choroba się rozwinie. Jak się pojawiają objawy to mnie interesuje co mama leczyć a nie wiedzieć że się one pojawią za chwilę.
    Wychodzi że nie jest to żadna innowacyjna technologia dlatego nie mogą tego sprzedać . Mało tego to co napisałem powyżej jest to zbędna technologi nie wnosząca żadnych korzyści.
    W tej firmie nie ma żadnych innowacji tylko wyciąganie kasy z naiwnych inwestorów. Nic kolejnego już nie zrobią bo nie mają pomysłu i nikt normalny już imm złotówki nie da.
    Zwykły test na grypę opakowali w skrzynkę z wyświetlaczem i to jest cała innowacja.
    Poważni ludzie to widzą dlatego nie ma kupca.
  • Re: Test combo kosztuje 8zł w aptece Autor: ~Fabrizio [46.22.161.*]
    Dokładnie, nie mają klienta na Genomtec Id. Co chwilę jeżdżą na targi itp udoskonalają produkt, lecą emisje ale następne też będą bo prezes już nie mówi "ostatnia emisja przed komercjalizacją". Być może prezes uwierzył że stworzyli coś wyjątkowego a to wcale takie nie jest, bo jak wiadomo z wielu jego prezentacji inne firmy też coś podobnego opracowują. Generalnie koń jaki jest każdy widzie, nie mogą tego za cholere sprzedać i może to im się nie udać.
[x]
GENOMTEC 1,19% 6,79 2025-10-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.