nie sprzedałem, czapo ja tu siedze od 2019, głownie incognito, nastepna paczka pod 27,40 i tak do 400 pln. Wystarczy ;), a bez korekt rzędu 20% nawet na nvdii sie nie obejdzie. Wiec spokojnie, bez podniety.
wiec czapo, włacz sobie exelka wbij 200 paczek po 2% i zobacz jaka srednia sprzedaży wyjdzie. Paczki od razu wrzucam na obligi 8%, wiec wychodze lepiej juz w tej chwili niz na dywidendzie i zobaczymy kto lepiej na tym wyjdzie. Ja, czy wy longtermowcy od 5 miesiecy xD
Po 18 to ja zwiększyłem delikatnie pakiet:) A ty jesteś kolejnym milionerem, który sprzedaje setki paczek po tysiące akcji:). Już tu był tak Arkadiusz, który cały czas spadki wieszczył i miał skuteczność 130%
nigdzie nic takiego nie napisalem, a wy jak zwykle dopisujecie sobie scenariusze. Nie musze nic wam, janusze udowadniać, tylko bede sie przypominał co jakis czas. Czas pokaże, jestem cierpliwy.
Klasyczna zagrywka nagona. Kiedy ja cokolwiek pisałem o 40? Natomiast ty pisałeś o 20 i teraz płaczesz, bo nie kupiłeś:) Obserwuj jak rośnie i płacz dalej:)