Nie pozwolili przejść 2910 i użyli tyle kapitału ile trzeba i nic więcej , jak by na to spojrzeć to tu nie liczą się wyniki spółek ani fundamenty tylko jest jakiś cel do osiągnięcia i ktoś go realizuje, a cel jest jeden, wyrwać jak najwięcej kapitału z rynku od ulicy. Wyniki, prognozy, dywidendy? Kto wczoraj kupił i dziś sprzedał mBank zabrał swoją dywidendę w jeden dzień.
Jaki przewidujesz rozwój sytuacji na najbliższe dni? Bo dla mnie patrząc na ten tydzień to klasyczne 50/50, może pójść w każdą stronę, nie zdziwi mnie zjazd poniżej 80 ani wjazd na 90
Patrząc na to co się ostatnio tu dzieje to myślę ,że to kumulacja przed atakiem na 90. To będzie w przyszłym tygodniu a jutro 50/50. Jakby puściło 90 to nie wykluczam 100 przed dywidendą.
Adler, jutro piątek czyli statystycznie spadkowy ale jak piszą koledzy 50/50 czyli trochę ruletka, ja jestem ostrożny i wiele razy jarałem się mocno zielonym konten a później plułem się w brodę że nie realizowałem zysków, teraz historycznie powinno się mocno korygować ale coś z tyłu głowy mi mówi że nasz Donald chce przebić ATH Danielka i ogłosić to społeczeństwu, wszystko na to wskazuje np. Bardzo drogie paliwo w stosunku do cen ropy, bo ten ich wykres marży to kpina , ale czy wielki falujący ocean gotówki z USA na to pozwoli?