• Ktoś wyhamował Orlenem WIG20. Autor: ~Dolar [46.112.226.*]
    Nie pozwolili przejść 2910 i użyli tyle kapitału ile trzeba i nic więcej , jak by na to spojrzeć to tu nie liczą się wyniki spółek ani fundamenty tylko jest jakiś cel do osiągnięcia i ktoś go realizuje, a cel jest jeden, wyrwać jak najwięcej kapitału z rynku od ulicy. Wyniki, prognozy, dywidendy? Kto wczoraj kupił i dziś sprzedał mBank zabrał swoją dywidendę w jeden dzień.
  • Re: Ktoś wyhamował Orlenem WIG20. Autor: ~Adler [37.248.172.*]
    Jaki przewidujesz rozwój sytuacji na najbliższe dni? Bo dla mnie patrząc na ten tydzień to klasyczne 50/50, może pójść w każdą stronę, nie zdziwi mnie zjazd poniżej 80 ani wjazd na 90
  • Re: Ktoś wyhamował Orlenem WIG20. Autor: ~PTRKis [5.173.50.*]
    Oczywiście że do dywidendy będzie jeszcze wyżej
  • Re: Ktoś wyhamował Orlenem WIG20. Autor: ~locker [91.201.120.*]
    Byłem wcześniej optymistą, ale dzisiaj nie wiem. Patrzę zawsze jakie pakiety lecą, kto sprzedaje... i jakie zmiany w funduszach..
  • Re: Ktoś wyhamował Orlenem WIG20. Autor: ~piwi1 [84.40.158.*]
    Patrząc na to co się ostatnio tu dzieje to myślę ,że to kumulacja przed atakiem na 90.
    To będzie w przyszłym tygodniu a jutro 50/50.
    Jakby puściło 90 to nie wykluczam 100 przed dywidendą.
  • Re: Ktoś wyhamował Orlenem WIG20. Autor: ~PTRKis [5.173.50.*]
    Piwi dobrze pisze. Teraz jest uklepywanie podstaw do skoku na 90. A jak pewnie 90 to droga na 100 przed DD otwarta.
  • Re: Ktoś wyhamował Orlenem WIG20. Autor: ~Dolar [46.112.226.*]
    Adler, jutro piątek czyli statystycznie spadkowy ale jak piszą koledzy 50/50 czyli trochę ruletka, ja jestem ostrożny i wiele razy jarałem się mocno zielonym konten a później plułem się w brodę że nie realizowałem zysków, teraz historycznie powinno się mocno korygować ale coś z tyłu głowy mi mówi że nasz Donald chce przebić ATH Danielka i ogłosić to społeczeństwu, wszystko na to wskazuje np. Bardzo drogie paliwo w stosunku do cen ropy, bo ten ich wykres marży to kpina , ale czy wielki falujący ocean gotówki z USA na to pozwoli?
[x]
PKNORLEN 3,65% 92,09 2025-10-20 17:04:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.