Hahaha i nowy dodruk akcji , zależy co modne, zmieniają działalność i ubiernie pod nowe bajki hahah ubiernie naiwnych A każdym razem zmiany profilu działalności i sprzedaży nowych. Bajek
wiele spółek teraz będzie zmienić nazwy i profil działalności bo moda na zbrojenia pod u tanie i drukowanie nowych akcji i ubieranie leszcza a ci jeszcze mają papierów drony w produkcji haha i jakieś stary zakład do remontu silników.
Możesz teraz psioczyć ale szczerze jesteś bez papierków tylko inwestycje długo terminowe mają sens od 025 tu siedzę i nie narzekam kolarzem też nie jestem czekam na info 15ml mają za K-500 w coś włożą nowa emisja da zarobić pp jest dobrze będzie lepiej
Nie mając akcji możesz sobie robić kopiuj i wklej na każdym forum, jednak żadnej merytoryki w tym co piszesz nie ma. Jestem tu dość długo z jakimś pakietem zakupionym po 0,3 więc dziś mam 140% zysku i na razie nie zamierzam sprzedać, spółka kombinuje jak każda inna by namielić, ale progres jest i jeśli chcesz się wzbogacić to kontroluj to długofalowo lub proponuję bez pisania głupot zagrać w Totka lub w Plinko :) Pozdro dla wytrwałych Sundragonowców ( czyt.Militarnych)