• Musa, Alejaja, Jerry Autor: ~mv [72.229.208.*]
    Obecnie najwięksi marzyciele cormayowscy. Trochę waszych oczekiwanych wzrostów jakoś nie widać, nieprawdaż? Przyznacie mi rację?
  • Re: Musa, Alejaja, Jerry Autor: ~Bornagain [143.58.234.*]
    Prawda jest taka mv, że chyba wszyscy jak nie byliśmy to i obecnie niektórzy z nas nadal są marzycielami ( włączając ciebie przyjacielu ) ja wiem, że przejechałeś się na tej spółce i utopiłeś masę pieniędzy i mogę ci powiedzieć, że jest wielu podobnych do ciebie na tym forum.
    Jednakże, spróbuj zadać sobie pytanie czy warto zasmucać innych swoimi wypowiedziami skoro SAM kiedyś byłeś w naszej skórze ?? Naprawdę mv zamiast dokuczać opryskliwymi wypowiedziami jednocześnie próbując wyładować swoją flustracje powinniśmy raczej na trzeźwo rozmawiać i być sobie bliscy poprzez wypisy wspierające NAS wszystkich drobnych ciułaczy. Ja wiem, mv również byłem tam gdzie TY, kiedyś się przejechałem na jednej spółce i wchodziłem na forum aby wszystkich innych znieważać poprzez ich stronę wiary w spółkę która się później okazała dała zarobić a jedyne co było potrzebne co cierpliwość. Pozdrawiam
  • Re: Musa, Alejaja, Jerry Autor: ~mv [72.229.208.*]
    Wpakowaliście się w bagno i mam was w tym wspierać? Serio? Ja zawsze przestrzegam, wspierać nie mam zamiaru.
  • Re: Musa, Alejaja, Jerry Autor: ~pliszka [37.225.78.*]
    Dnia 2025-07-17 o godz. 18:46 ~Bornagain napisał(a):
    > Prawda jest taka mv, że chyba wszyscy jak nie byliśmy to i obecnie niektórzy z nas nadal są marzycielami ( włączając ciebie przyjacielu ) ja wiem, że przejechałeś się na tej spółce i utopiłeś masę pieniędzy i mogę ci powiedzieć, że jest wielu podobnych do ciebie na tym forum.
    ...

Myślę, że ci co biorą po obecnych cenach, czy nawet brali po 1-2 zika kiedyś zarobią. Trzeba cierpliwości.
    Problem z mv jest taki, że on chyba brał po ok. 15 zika po marzenia blueboxowe i z taką ceną zakupu to rzeczywiście trudno tu będzie mu zarobić. No i wypełnia go żółć, którą tu sobie co jakiś czas wylewa.

• Re: Musa, Alejaja, Jerry Autor: ~mv [173.77.73.*]
    Pliszka - potwierdzam
  • Re: Musa, Alejaja, Jerry Autor: ~twardy [31.0.78.*]
    Dobrze powiedziałeś pliszka.
    Już mu to kiedyś mówiłem.
  • Re: Musa, Alejaja, Jerry Autor: ~mv [72.229.208.*]
    Możliwe, że kiedyś zarobicie na cormaju, bo w sumie tanio nabyliście ten badziew. Ale ta współipraca z ruskimi i chwalenie się tym na ich stronie nternetowej to jest dramat. A jeszcze większy dramat to jest taki, że na tym forum marzycielom cormajowskim to nic nie przeszkadza, a nawet im to się podoba., że ich cormay wciąż handluje z ruskimi jak gdyby nic.
[x]
CORMAY -1,23% 0,48 2025-09-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.