ja siedze, juz zarobiem na wybiciu teraz odkupiem po 2,33 u mnie to bardziej DT jak wszystko w porfelu
ale faktycznie sie zgadzam jupiiii jest to perspektywiczny
muszą sobie spekulanci o nim przypomnieć
w innym wypadku obstawiam konsolidację w okolicach 2.48.
no chyba ze jakimś infem pozytywnym ze spółki zaskoczą rynek ?
chociaż widać ze w budowlance ruszyło się...
no i te plotki o wezwaniu?chyba trzeba to kupić w poniedzialek?bo coś nie chce spadać?
A odnosnie tej plotki to powiedz cos wiecej z kad takie info prosze o odpowiedz z gory dzieki .Natomiast co do watku to Jupek od momentu sprzedania DATA COMP i uczestniczeniu PP Energopolu i NG zrobil niezla kase tylko nigdy nie wykorzystal tego potencjalu i zostal mocno skarcony przez rynek prawda jest tez taka ze nigdy nie przepierdzielil tej kasy .Od nie dawna przyszly nowe czasy dla JUPKA nowa strategia nowy zarzad i nowe inwestycje i jesli rynek zobaczy w koncu powazny zysk operacyjny z dzialalnosci deweloperskiej to bedziemy niezle kosztowac tylko dla ostudzenia glow to JUPITER PLAZA to tez bul projekt dajacy ponad przecietna stope zwrotu a skonczyl jak skonczyl w kazdym bac razie papier dla mocno cierpliwych
Żadna plotka tylko fakty z uchwał walnego.....
Wg.tychże zarząd jest upoważniony w każdym momencie do skupu lub wezwania.....
dochodzą do tego coraz mocniejsze sygnały z budowlanki-developerki..
obstawiam jupka jest tani -niedoszacowany
papier ma potencjał i nie ma bólu pójdzie w górę,
w piątek zakupiłem po rekomendacji moich analityków.
powiem krótko: C/Z na poziomie 4,7
C/WK na poziomie 0,43
macie odpowiedź zawartą w tych wskaźnikach!
Najlepszym momentem kupna jest czas kiedy większość krzyczy nie kupuj ! Najlepszym czasem do sprzedaży jest okres kiedy większość krzyczy - Kupuj !
Jeśli ktoś rozumie parę zasad inwestowania to już dawno powinien realizować zyski. Ja tak zrobiłem i teraz czekam na odpowiedni moment. Pamiętajcie w powietrzu wisi większa korekta. To moja rada , a jak zawsze decyzja należy do was.
Jak najbardziej polecam kupno JupkA PO spadku na 1,80. Ale ostrożnie! Zwałka na 1,50 też jest możliwa. Jak się łyknie po 1,50 to nawet 60 groszy da się po roku wycisnąć.
3,50 to weźmiesz za każde posiadane 2 albo i 3 akcje i poczujesz jak ci pętla na szyi odpusciła. Już jutro po infie o deficycie kolejka panikarzy sięgnie za horyzont, a Jupek w takich momentach jest jak śmieć zaINFEKOWANY dżumą. Powodzenia koziołki matołki, chłopcy jupkowcy, płaskostopcy z krzywymi nogami.
papier perspektywiczny na longa, ale jak szeroki rynek sie obsunie to jupiter bardziej,ale zawsze tak jest z malo plynnymi spolkami .ja dokupie po 1,8-2zl ale to tylko moje spostrzezenia.pozdro