• Silver wniosek wysłany? Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    Bo Henio się nie wchwali czy jak zwykle na gadaniu się zakończyło?
  • Re: Silver wniosek wysłany? Autor: zulusowaty [89.68.60.*]
    Na wniosek przyjdzie czas. Najpierw Silver musi kupić spory pakiet akcji tak jak pisał, a potem przyjdzie czas na formalności.

Możesz więc śmiało sypać akcjami, im szybciej to zrobisz tym szybciej zamkniemy spraw i ruszymy do przodu...
  • Re: Silver wniosek wysłany? Autor: ~Boss [77.222.230.*]
    Coś zaczynają podbierac
  • Re: Silver wniosek wysłany? Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    Aaaaa. ...czyli te akcje za 4000zl to Silver szarpnal. No to w takim tempie może coś uzbiera...do grudnia.
    Jeżeli myślisz, że w 1 sesję Silver zbierze kilka lub kilkanaście milionów akcji, to albo masz w głowie bałagan albo piszesz tak tylko po to by wprowadzić zamęt - ja obstawiam tą drugą wersję.

Co do tego niby "zbioru" akcji przez Slivera to wydaje mi się, że już ten proces trwa od jakiegoś czasu, a jeżeli faktycznie będzie chciał skupić znaczący pakiet akcji, to zrobi to raczej poza giełdą gdyż jest to zdecydowanie szybszy proces niż mozolne wystawianie zleceń i najważniejsze...., nie wywoła hura-optymizmu i nie spowoduje nagłego wzrostu kursu akcji, co byłoby niekorzystne dla niego samego, bo musiałby wydać dużo więcej pieniędzy na ten skup. Jak myślisz Difciu...., ma to sens?

I na koniec, wcale bym się nie zdziwił, gdyby Silver dogadał się z Henrykiem stawiając go pod ścianą, że albo mu sprzeda cały pakiet 11 mln szt. np. po 1,5 - 2 gr dzięki czemu odzyska parę złotych albo wszystko straci. I tu drugie pytanie do Difcia: czy jest taka opcja możliwa?

Oczywiście są to tylko moje spekulacje i próba przewidzenia ewentualnych ruchów na akcjach naszej "Perełki". Każdy ma swój rozum i może zdecydować jaką strategię obrać: czy uwierzyć Silverowi w Jego plan, co może przełożyć się na skokowy wzrost kursu akcji powodując docelowy sowity zysk w zlaeżności od średniej ceny zakupu, czy może pozbyć się akcji jeszcze teraz póki cokolwiej jest warta.Stoimy więc wszyscy przed odwiecznym dylematem inwestora giełdowego: kupić / dokupić, czy sprzedać? Oto jest pytanie.....
    No błagam litości. To co on chce kupić po 0.0215 kilka milionów? No to poczekamy kilka miesiecy
    Drogi Difciu....., przeczytaj jeszcze raz drugi akapit mojej ostatniej wypowiedzi tylko z 1 drobną różnicą - zrób to proszę tym razem ze zrozumieniem!
    Przeczytałem i co po tym jak Silver oficjalnie na forum oświadcza ze chce przejąć spółkę liczy na tanie akcje? Sorry nie sądzę żeby kupił poniżej 0.025.Po drugie myślałem ze on jest juz gotowy i ma te akcje a nie ze je będzie teraz brał.
    Uuuuu ale poszedł skup...za 2400 zł czyli spokojnie wniosek we wrześniu?
  • Re: Silver wniosek wysłany? Autor: ~Isa [188.146.6.*]
    Coś się dzieje
  • "Zacnie" Autor: ~Pytam [37.225.7.*]
    Re: Silver wniosek wysłany? Autor: ~Difihuho [89.67.108.*] 2025-07-15 10:04
    Przeczytałem i co po tym jak Silver oficjalnie na forum oświadcza ze chce przejąć spółkę liczy na tanie akcje? Sorry nie sądzę żeby kupił poniżej 0.025.Po drugie myślałem ze on jest juz gotowy i ma te akcje a nie ze je będzie teraz brał.

Re: Silver wniosek wysłany? Autor: ~Difihuho [89.67.108.*] 2025-07-15 11:16
    Uuuuu ale poszedł skup...za 2400 zł czyli spokojnie wniosek we wrześniu?

Re: Silver wniosek wysłany? Autor: ~Isa [188.146.6.*] 2025-07-15 17:32
    Coś się dzieje

Dwóch wielonikowych nagonów na jednej spółce i wątku - mega bełkot szykuje się :-)))))))
[x]
APIS 10,34% 0,02 2026-05-22 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.