• 3 dni po 20% na zielono. Autor: ~Angelika [31.61.185.*]
    I będzie bardzo dobrze.
    Jest to wielce możliwe
  • Re: 3 dni po 20% na zielono. Autor: ~Jerry [46.205.205.*]
    Możliwe dlaczego ? Bo tak sobie napisałaś ??? Dlaczego miałoby ssać 3 dni po 20%
  • Re: 3 dni po 20% na zielono. Autor: ~Trzas-Wawa [89.77.184.*]
    Obserwuj Jerry takie sytuacje z akcjami ECT jak dzisiaj. I zacznij myśleć.
    O kurcze a co takiego się stało dzisiaj? Ani zmiany ani obrotu. Co to za akcją? Jakoś nic napiszecie z Andżelika normalnie tylko coś, gdzieś, kiedyś, obserwuj, ale się s,ykuje, ale akcja, będzie działo????? Zero konkretów.
    Poznaj najpierw spółkę.
  • Re: 3 dni po 20% na zielono. Autor: ~Fan [178.21.154.*]
    Dla mnie sytuacja jest jasna. Akcje są zbierane. Wzrosty są na dużych wolumenach. Co prawda nie wiadomo ile z takich transakcji to jest po prostu przesypywanie z koszyka do koszyka przez kogoś większego, a ile dotychczasowych akcjonariuszy zmęczonych sytuacją decyduje się oddać akcje przy takich manewrach, ale na pewno to ma miejsce i myślę, że o to właśnie w tym chodzi.

Potem dochodzi do powrotu do bazy na małych wolumenach i zbijanie kursu dosyć kuriozalnymi zagraniami - jak chociażby przed chwilą. Kurs okolo 1,80 zł zlecenie sprzedaży 40 akcji po 1,70 zł. Czy "normalny" akcjonariusz tak sprzedawałby swoje akcje? W mojej opinii nie.

Oczywiście - można podłączyć się pod tę grę i oddawać na tych dziwnych górkach i potem kupować na nowo. Problem w tym, że wyzbycie się całego pakietu na tej górce, a potem zbieranie go odnowa jest przy tych obrotach dosyć problematyczne.

Ja więc czekam na rozwój sytuacji, mnie nigdzie się nie spieszy.

No, ale to tylko moje przemyślenia. Każdy robi jak chce,

• Re: 3 dni po 20% na zielono. Autor: ~Jerry [46.205.206.*]
    Ja te spółkę znam, jestem tu od pierwszego dnia ja giełdzie, miałem już sporo akcji, pozbywalem się, dokupowałem i widziałem noe jedno przez ten czas. Spółkę znam wystarczjaco dobrze. Więc powiedz co się dzieje takiego innego niż wszystkie poprzednie razy ? No podpowiedź bo coś mówisz ale zero treści popartej konkretami.
  • Re: 3 dni po 20% na zielono. Autor: ~Fan [194.0.251.*]
    Nie ma konkretów, bo spółka nic nie komunikuje. Nie mam insajderskiej wiedzy.

A względem poprzednich okresów dzieje się tylko to, że na pokładzie jest nowy inwestor, który nie sądzę, aby wszedł w spółkę aby zarobić na tym np. 10-20%.

Nie wiem jakimi kwotami obracasz, ale wchodzenie i wychodzenie tutaj przy kwotach rzędu paredziesiąt tysięcy złotych jest raczej trudnym/żmudnym zadaniem. Ale co kto lubi.

Jest jak mówisz, podbitka na obrotach i powolny opad na z góry upatrzone pozycje. Na Eco za dużo mieć nie można bo faktycznie ciężko wyjąć później. I tak się kręci jakoś zostaję do 5tys. Z których nawet teraz ciężko by było mi wyjść szybko.
    I ty "jerry" jesteś tutaj od początku?
    Co chcesz żebym ci wytłumaczył?
    Dobrych zysków życzę.
    No i co tam z Twojego obserwowania i poznania spolki wynika ? Wyszło na Twoje czy jednak na moje i powrót do bazy ?
    Weź to co masz i wysyp na rynek i nie zawracaj już sobie głowy tą spółką.
    Rozmawiałeś chociaż raz bezpośrednio z prezeską?
  • Re: 3 dni po 20% na zielono. Autor: ~Killer [46.112.82.*]
    Bardzo dobry raport
  • Re: 3 dni po 20% na zielono. Autor: ~mistrzu [31.182.245.*]
    czyli strata 434 tys zł to bardzo dobry raport ........
    No i co tam dalej obserwować? Czy jak się coś ruszy za kulka miesięcy to powiesz ze to właśnie to co wyklo z twojej obserwacji i rozmow z prezes heheheh
  • Re: 3 dni po 20% na zielono. Autor: ~Jerry [31.60.116.*]
    Kolejny tydzień obserwujemy. Powiedz w końcu czego wyczekujemy, co tam na spotkaniach z prezes się dowiedziałeś, co wiesz i na co czekamy heheheh. Coś ucichles obserwatorze.
[x]
ECO5TECH 0,00% 1,54 2025-10-20 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.