Ja bylem pewny, że dzisiaj przyjdzie jakieś odbicie. Właśnie przez ciąg sesji spadkowych. Ale nie. Wniosek jest jeden, dla rynku ta spółka nie istnieje. Niekompetentny zarząd na czele z prezesikiem zrujnowali coś, co budowane było latami. Reputacje.
Ja od poniedziałku mówiłem sobie, że dzisiaj to już napewno, a dzisiaj to już na 100% itd. No przecież w końcu musi się pojawić jakaś korekta wzrostowa, bo to nie jest bankrut. Dla mnie takie odbicie w tej chwili nie robi już jednak żadnej różnicy. Rynek nie jest zainteresowany spółką. W ogóle. Kurs nie będzie szedł stabilnie w górę, a jeszcze trochę i wybije się dołem z pół rocznego boczniaka. A wiesz co by się tu działo, gdyby tu wszedł prawdziwy szort? Spójrz w arkusz i na popyt z ostatnich tygodni. Przecież tu byłby lot pionowy w dół. Ja już mam dość. Siedzę tu ponad rok i wystarczy mi wrażeń.
Dnia 2025-07-10 o godz. 22:53 ~Yorki napisał(a): > Wsparcie będzie na 180 albo na 172 zł
No dobrze Yorki, jeśli nie obronimy 180 zł możemy nie zatrzymać się na 172 a testować nawet 154 xx, tak wygląda z wykresu, co Państwo znawcy powiedzą na ten temat.
Tak jakby inni mieli sprzedawać dla twojego zadowolenia.
Zrozum amebo że nie ma popytu bo nie ma pod co rosnąć. Stąd i powolne obsuwanie ale będą i chwilowe odbicia.
uważaj, żebyś nie obsikał mojej nogawki, popyt podstawił koszyki i czeka, jak się skończy amunicja to zaczną brać z prawej, a wygląda na to że się skończyła