Wszystko trzeba udowadniać? Dawałem screeny z shortowania XTB. Tutaj ostatnio long zagrałem ale wyszedłem teraz skoro podbitka była z powodu prywatnej grupy :d
Napisałem że założyciel płatnej grupy kupił akcje i naśladowcy z grupy kupili po nim stąd ten wystrzał a ty coś próbujesz mi wmówić xD i nie wiem po co taki emocjonalny atak dziecka robisz xD na XTB wtopileś pewnie i stąd ten ból haha
Sorki ale pomysł na pisanie takich rzeczy tutaj to naiwność. Nawet gdyby to była prawda to po co nam ta wiedza? Gdybyś nawet ze szczegółami wszystko tu opisał to nie wiem po co i dla kogo.
Chociaż nie mogę jeszcze ujawnić wszystkich szczegółów, mogę zapewnić, że nadchodząca produkcja będzie na wysokim poziomie, a fani serii Resident Evil z pewnością będą zadowoleni.
O to chodzi w tworzeniu hypu. Ta gra nie wygląda ani świetnie ani nie jest przełomowa tym bardziej na największym światowym rynku. Ale tak trzymajmy się tego że CAŁY świat rozmawia a grze numer 110 z wishlist
Techni trolujesz daremnie. Po pierwsze - prawdziwi inwestorzy olewają to forum (a szczegolnie takie wpisy). Po drugie Cronos to od początku gra, która ma grupę docelową podobną do Residentów, Dead Space czy Calisto Protocol. A więc konsole. PC jest dodatkiem. Bloober nawet na takim dodatku zaraz będzie w top 100 whislist. Po trzecie nikt poważny nie analizuje potencjału gry na podstawie whislist. Tak było lata temu. Teraz gry bez whislist i wielkich kampanii stają się hitami na Steam, a te, które miały top 10 czasem przepadają w otchlani. Po czwarte - to ty próbujesz mówić, że gra nie wygląda dobrze, że się o niej nie mówi. A jest zupełnie odwrotnie - polecam wpisy Ludzi, ktorzy byli na tym evencie Cronosa na Hucie. Ty możesz co najwyżej wylewać swoje frustracje. Jak masz czas i to cie kreci - pisz. Tylko nie oczekuj, że ktos potraktuje Cie powaznie.