Za mało dużych inwestorów posiada akcje 11bit, aby zejść do wymarzonych 150, nie mówiąc o 100PLN.
Przypomnę tylko, że poziom gotówki 11bit na akcje wynosi gdzieś pewnie 206 PLN. Wartość księgowa gdzieś aż połowę z tego, co przy spółkach gamingowych liczy się know-how, często nie wyceniany prawidłowo w bilansie. Wskaźnik pewnie gdzieś x2,6 , inne spółki gamingowe x25!
11Bit wszystko co negatywne dla zdolności do generowania dodatnich przepływów ma już za sobą.
Koledzy, jeśli piszecie o 100PLN, to proszę o rzeczowe argumenty liczbowe, może coś się wszyscy nauczymy.
Ja tu widzę stabilny wzrost przez przynajmniej 3 kwartały.
Dziękuję za czujność, doceniam. Nie 206, a 26. Pisane z głowy i w pośpiechu. Spółka "siedzi na gotówce", wygenerowała ją w pandemii i nie daje jej sobie odebrać. Będzie dobrze.
Wartość księgowa na akcję 92-96. Upadek zaufania jest tak duży, że w kursie praktycznie nie ma potencjału studia do robienia czegokolwiek rentownego, a fakty temu przeczą.
I takie brednie dostają plusy na tym forum. I nie chodzi mi tylko o forum 11B, ale ogólnie Bankiera. Aby spółka miała równoważność 206zł gotówki na akcje musiałaby mieć w gotówce 497 MILIONÓW złotych. Czy wy w ogóle rozumiecie co piszecie i co czytacie? I jeszcze według autora mała ilość dużych inwestorów czyli duży FF jest lepszy dla kursu niż mały FF i duże zaangażowanie dużych graczy w akcjonariat. Nawet nie wiem jak to skomentować.
przecież wiadomo, że pewnie chodziło koledze o 26 zł, ale ważne że pieski warują bezinteresownie warują na forum i błyskawicznie rzucają się na nogawkę jak tylko jest okazja, uważajcie tylko żeby jej nie obsikać
Czeski błąd już wyjaśniony powyżej. Doceniam pomocników. Życzę udanej strategii. Teraz proszę nie spóźnić się na kółka do momentu, gdy ranking sprzedaży zacznie ulegać poprawie. Po tym czasie "niestety" ale w ciągu 3 kwartałów ceny akcji powinny piąć się w górę.
Jeśli gra zostanie w rankingu na odległej pozycji, gra na spadki może być kontynuowana aż do końca sierpnia.