• Akumulować akumulanci "BP i "serio" Autor: ~Morświn [46.112.88.*]
    Ile dzisiaj "akumulujecie"? "serio" niedawno pisałeś, że po 190 - 200 to już super cena i będziesz skupował tanie akcje. To ratuj kurs - kupuj tysiącami. "BP" widzę że dzisiaj już piszczysz że po 170zł to ty będziesz kupował bo to przez "panikarzy" taka cena będzie i potem z "chłodną głową" coś tam coś tam. Ja mam jedno pytanie - po co takie bzdury piszecie? Ktoś wam płaci, bo jesteście tu całymi dniami. A może robicie w marketingu 11B, moze mają jednak dział IR i to wy właśnie?
  • Re: Akumulować akumulanci "BP i "serio" Autor: ~all [188.33.44.*]
    przecież widać gołym okiem, że kurs jest sterowany, wystarczy porównać zlecenia po obydwu stronach karnetu, trzeba trzymać środki, żeby zrobić zakupy w momencie odwrotu, także Morświn stękajcie z kolegami dalej, jak się uda dokupić po 170 zł to świetnie, jak po 150 zł to jeszcze lepiej, podsumowanie zrobimy pod koniec 2025, do boju naganiacze
  • Re: Akumulować akumulanci "BP i "serio" Autor: ~serio [31.3.152.*]
    Tysiącami nie dam rady, niestety. Jeśli jednak 1000 osób kupiłoby po 100 akcji to zawsze coś...190 zł do dla mnie nadal interesujący poziom. Wczoraj kupowałem po ok. 200 zł.
  • Re: Akumulować akumulanci "BP i "serio" Autor: ~bvz [185.164.142.*]
    no znowu kupiłem, w czym problem?
    sprzedam z zyskiem po raporcie za 2q, dzieki za potwierdzenie, że znowu tu jacyś syfiarze przyszli, bo wasz ruch na forum to oznaka wzrostów
  • Re: Akumulować akumulanci "BP i "serio" Autor: ~Stefan17 [109.243.67.*]
    A żem się rozpędził i kupiłem pakiet 300 po 202 jak jełopek hihi
  • Re: Akumulować akumulanci "BP i "serio" Autor: ~BP [84.205.185.*]
    Widze, że zostałem wywoałny do tablicy :D

Kto siedzi na tym forum to może już wie (bo się z tym specjalnie nie kryję), że jgram longi (4 lata na CDR xD).

Staram się oceniać bieżącą sytuację, ale strategie wyjścia to mam na 2027-28.

Jeśli widzę, że wolumen jest niski i mozna powoli obniżać cenę akcji no to też nie bede specjalnie dokupywał na poziomach 200-190 bo jest szansa dokupienia niżej.

Chciałem dodać, że zawsze staram się starannie tłumaczyć mój punkt widzenia i nikomu nie urągam i nie mówię, że "piszczy" czy też nie używam innych inwektywów. Pewnie dlatego, że mam własnie chłodną głowę ;)

Ja mogę zrozumieć, że dla niektórych ludzi zysk na giełdzie to być albo nie być stąd te emocję, ale nie dla mnie. Ja inwestuję pieniądz którego nie potrzębuję, a inwestuje w spółki zgodnie z moimi zainteresowaniami.

Patrząc na 11bit widzę doświadczone dewovskie teamy, bardzo dobrą reputację wśród graczy i gry które są ponadczasowe. Więc choćby w formie wsparcia spółki, która robi to co lubie inwestuje.

Przepraszam jeśli wzbudza to u Ciebie frustrację :P

• Re: Akumulować akumulanci "BP i "serio" Autor: ~all [188.33.44.*]
    150-170 tam zaczynam dobierać, jak nie to zostaje z tym co mam do minimum koniec 2025, jutro kończy się Summer Sale, więc dzisiaj będzie szrapało, nie dajcie się spółdzielni przed wynikami
  • Re: Akumulować akumulanci "BP i "serio" Autor: ~Cytryna [188.146.24.*]
    A ten all .pisal że 215 to biorą wasze stop losy.no rozbawił mnie. Nie uda cznik
  • Re: Akumulować akumulanci "BP i "serio" Autor: ~BP [84.205.185.*]
    Ja mam wrażenie, że część ludzi tutaj czerpie jakąś erotyczną satysfakcję z obrażania innych xD
  • Re: Akumulować akumulanci "BP i "serio" Autor: ~Guliwer [31.0.89.*]
    Przecież prawdę napisał. Przy 220 napisaliście, że niżej nie zejdzie. Brać póki promocja pisaliście. Mądry sprzedał by po premierze i kupił później. A ktoś taki jak wy woli usredniac itp. i ciągle być ze stratą.
  • Re: Akumulować akumulanci "BP i "serio" Autor: ~bva [79.110.201.*]
    ze strata? ale ja kupilem za 160 to nadal zysk mam mordo
  • Re: Akumulować akumulanci "BP i "serio" Autor: ~Gracz [83.11.160.*]
    Ta, juz widze jak kupiles idealnie na dolku 150-160 i nie sprzedales po 240 przed premiera Alters i dalej trzymasz...
  • Re: Akumulować akumulanci "BP i "serio" Autor: ~serio [31.3.152.*]
    Ostrożnie dokupuję, aby uśrednić, mój cel to osiągnięcie średniej ok. 200 zł. To prawda, że po premierach często rozgrywane są spadki, lecz w przypadku The Alters po tak dobrych ocenach + opłata za Game Pass nie zakładałem zbicia kursu poniżej 210 zł i to aż na 190 zł...
  • Re: Akumulować akumulanci "BP i "serio" Autor: ~Morświn [46.112.88.*]
    I to jest szczera wypowiedź i tak powinno wyglądać forum według mnie. Jest telegraficzny skrót na co liczyłeś, co zakładałeś, co brałeś pod uwagę i jak się to zderzyło z rzeczywistością i co w związku z tym robisz. A nie pird lenie o tym jak to ci się podoba, że są spadki bo ty masz lata czasu, lubisz starty i cieszysz się bo dokupisz kolejne tysiące bo pieniądze które inwestujesz nie są ci potrzebne. Co zapodaje tutaj dziadek-gawiędziarz "BP" i rozhisteryzowany naganiacz "all". Obaj ignorujący swoje wypowiedzi sprzed paru tygodni i nie przyjmujący do wiadomości, że mogą się mylić i że to że się postawiło na spółkę to nie znaczy że ona jest idealna.
  • Re: Akumulować akumulanci "BP i "serio" Autor: ~BP [195.82.178.*]
    Ahaha no ze mnie jest trochę taki dziadek-gawedziarz xD
  • Re: Akumulować akumulanci "BP i "serio" Autor: ~Bo [109.243.146.*]
    A ja cierpliwie uśredniam do 2027 :)
[x]
11BIT 1,24% 155,50 2026-05-20 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.