Ile dzisiaj "akumulujecie"? "serio" niedawno pisałeś, że po 190 - 200 to już super cena i będziesz skupował tanie akcje. To ratuj kurs - kupuj tysiącami. "BP" widzę że dzisiaj już piszczysz że po 170zł to ty będziesz kupował bo to przez "panikarzy" taka cena będzie i potem z "chłodną głową" coś tam coś tam. Ja mam jedno pytanie - po co takie bzdury piszecie? Ktoś wam płaci, bo jesteście tu całymi dniami. A może robicie w marketingu 11B, moze mają jednak dział IR i to wy właśnie?
przecież widać gołym okiem, że kurs jest sterowany, wystarczy porównać zlecenia po obydwu stronach karnetu, trzeba trzymać środki, żeby zrobić zakupy w momencie odwrotu, także Morświn stękajcie z kolegami dalej, jak się uda dokupić po 170 zł to świetnie, jak po 150 zł to jeszcze lepiej, podsumowanie zrobimy pod koniec 2025, do boju naganiacze
Tysiącami nie dam rady, niestety. Jeśli jednak 1000 osób kupiłoby po 100 akcji to zawsze coś...190 zł do dla mnie nadal interesujący poziom. Wczoraj kupowałem po ok. 200 zł.
no znowu kupiłem, w czym problem?
sprzedam z zyskiem po raporcie za 2q, dzieki za potwierdzenie, że znowu tu jacyś syfiarze przyszli, bo wasz ruch na forum to oznaka wzrostów
Kto siedzi na tym forum to może już wie (bo się z tym specjalnie nie kryję), że jgram longi (4 lata na CDR xD).
Staram się oceniać bieżącą sytuację, ale strategie wyjścia to mam na 2027-28.
Jeśli widzę, że wolumen jest niski i mozna powoli obniżać cenę akcji no to też nie bede specjalnie dokupywał na poziomach 200-190 bo jest szansa dokupienia niżej.
Chciałem dodać, że zawsze staram się starannie tłumaczyć mój punkt widzenia i nikomu nie urągam i nie mówię, że "piszczy" czy też nie używam innych inwektywów. Pewnie dlatego, że mam własnie chłodną głowę ;)
Ja mogę zrozumieć, że dla niektórych ludzi zysk na giełdzie to być albo nie być stąd te emocję, ale nie dla mnie. Ja inwestuję pieniądz którego nie potrzębuję, a inwestuje w spółki zgodnie z moimi zainteresowaniami.
Patrząc na 11bit widzę doświadczone dewovskie teamy, bardzo dobrą reputację wśród graczy i gry które są ponadczasowe. Więc choćby w formie wsparcia spółki, która robi to co lubie inwestuje.
Przepraszam jeśli wzbudza to u Ciebie frustrację :P
150-170 tam zaczynam dobierać, jak nie to zostaje z tym co mam do minimum koniec 2025, jutro kończy się Summer Sale, więc dzisiaj będzie szrapało, nie dajcie się spółdzielni przed wynikami
Przecież prawdę napisał. Przy 220 napisaliście, że niżej nie zejdzie. Brać póki promocja pisaliście. Mądry sprzedał by po premierze i kupił później. A ktoś taki jak wy woli usredniac itp. i ciągle być ze stratą.
Ostrożnie dokupuję, aby uśrednić, mój cel to osiągnięcie średniej ok. 200 zł. To prawda, że po premierach często rozgrywane są spadki, lecz w przypadku The Alters po tak dobrych ocenach + opłata za Game Pass nie zakładałem zbicia kursu poniżej 210 zł i to aż na 190 zł...
I to jest szczera wypowiedź i tak powinno wyglądać forum według mnie. Jest telegraficzny skrót na co liczyłeś, co zakładałeś, co brałeś pod uwagę i jak się to zderzyło z rzeczywistością i co w związku z tym robisz. A nie pird lenie o tym jak to ci się podoba, że są spadki bo ty masz lata czasu, lubisz starty i cieszysz się bo dokupisz kolejne tysiące bo pieniądze które inwestujesz nie są ci potrzebne. Co zapodaje tutaj dziadek-gawiędziarz "BP" i rozhisteryzowany naganiacz "all". Obaj ignorujący swoje wypowiedzi sprzed paru tygodni i nie przyjmujący do wiadomości, że mogą się mylić i że to że się postawiło na spółkę to nie znaczy że ona jest idealna.