• Nic z tego nie będzie!!! Autor: ~Inwestor [46.112.0.*]
    Taka prawda
  • Re: Nic z tego nie będzie!!! Autor: ~pokerzysta [194.165.54.*]
    Śmiać mi się chce gdy inwestorzy wstawiają komentarze/analizy z tekstem o 40-50-80zł, a potem Ci sami inwestorzy akcje wywalają pełnymi garściami. Piszcie tak dalej, róbcie tak dalej, ja chętnie kupię po 22.
  • Re: Nic z tego nie będzie!!! Autor: ~Ehhhh [89.8.225.*]
    Serio wiesz po IP na forum kto po ile sprzedał na GPW? Kontaktowałeś się z jakimś fachowcem od urojeń?
  • Re: Nic z tego nie będzie!!! Autor: ~Maras [46.112.232.*]
    Też tak uważam.
  • Re: Nic z tego nie będzie!!! Autor: ~Ehhhh [89.8.225.*]
    Od 3 misiecy czytam o akcjach po 22. Chłopcy nawet jak w dziesięciu będzie klepać się po plecach i pisać że akcje spadną, ja poczekam do jesieni i sprzedam dużo drożej.
  • Re: Nic z tego nie będzie!!! Autor: ~pokerzysta [62.181.160.*]
    Ja od przełomu lutego/marca czytam o 48, 54, a nawet mignęło 80+ (chyba po Sylwestrze kogoś jeszcze trzymało). Do mojego celu brakuje małe 9 zł. Liczę na tąpnięcie do 22, a potem na odbicie minimum na 29/30 zł. Spółka pokazała, że potrafi dobrze tąpnąć. Co będzie to życie pokaże.
    22 to chyba nie ale spaść musi.
  • Re: Nic z tego nie będzie!!! Autor: ~Ehhhh [89.8.245.*]
    Chyba trzeba mieć twoje IQ żeby po lekturze wywiadu z prezesem albo webinaru z Mediolanu sprzedać poniżej 40 ale głupich nie sieją sami sie rodzą
    Jeśli słowa prezesa ma dla Ciebie znaczenie to wejdź w DataWalk. Prezes spółki od grudnia 2024 dowozi tematy.
  • Re: Nic z tego nie będzie!!! Autor: ~pokerzysta [194.165.54.*]
    8 zł i cel będzie osiągnięty. Brakuje naprawdę niewiele, wystarczy kilka dobrych sesji.
  • Re: Nic z tego nie będzie!!! Autor: ~Ehhhh [83.21.97.*]
    Kurcze ale musisz mieć refleks bo po porannych spadkach nie został nawet ślad. Ci co mieli sprzedać sprzedali juz dawno. Shorty przerzucają sobie z worka do worka żeby wzbudzić panikę ale papier jest wybierany przez rynek. Akcjonariusze są świadomi że niżej 29 raczej nie spadnie a nawet jeżeli to na chwilę. Kilka ataków juz było. Na papierze po 30zl stracic na chwilę 1pln to tyle co nic więc wahania +-5% nie robią wrażenia bo dno jest uklepane. Natomiast realny potencjał wzrostu na 3 kwartał tego roku jest spory. Wiadomo ze wolę że już dzis bylo 35 i codziennie +5% ale na to trzeba jeszcze poczekać. Za kilka tygodni wpadnie tu info o wynikach 120tki i kontraktach partnerskich i wtedy akcję ruszą gwałtownie jak na innych biotechach z dobrym produktem. Kto chce moze ustawić stoplosty na 27 ale rozwazanie sprzedaży na poziomie 30-32 nie mam sensu bo to dno. Żeby je przebić potrzebne byłoby definitywne info o braku postępu w 120 i innych projektach. A na to sie nie zanosi
    Nie wierzę, że spadnie do 22 choć muszę przyznać, że spółka zachowuje się słabiutko na tle rynku. Według mnie poziom 31, 50 to wszystko na co spółkę będzie stać. Nie mam pomysłu na opór przy mocniejszym spadku.
    Tu się z kolegą zgadzam, wartość 31,50 to w obecnej sytuacji szklany sufit dla tego waloru. 22...zobaczymy, już bliżej, niż dalej, od kilku sesji dobrze idzie.
    Mam papier kupowany 32+ byś sprzedawał i później tanio odkupił?
    To są Twoje decyzje, Twoje ryzyko i sam je podejmuj. Ja piszę po ile zamierzam kupić (ok. 22) i po ile sprzedać (ok. 30zł). W przeciwieństwie do innych nie bujam w obłokach i nie wróżę 40 lub 50, lub jeszcze wyższych wartości. Teksty z takimi wycenami przewijają się od ok 5 m-cy i pewnie będą przewijać się przez kolejne 50, i pewnie nic z nich nie wyniknie. Moje założenia znasz, zamierzam twardo się ich trzymać, a o wszystkim jak zwykle zdecyduje rynek.
  • Re: Nic z tego nie będzie!!! Autor: ~Waldek [178.235.32.*]
    Podaj jakieś argumenty, dlaczego mielibyśmy się doczekać 22 zł? Chodzi o to, że to Ty bujasz w obłokach. Wycena na 40, 50 i wyżej jest jak najbardziej realna biorąc pod uwagę postępy w badaniach, wcześniejszą wycenę spółki i perspektywy. To Twoje 22 jest natomiast życzeniowe.
    Nie chcę wróżyć kiedy wycena wyniesie te 50 i wyżej, bo jak sam napisałeś słusznie - wróżenie jest niewłaściwe. Zdradź więc proszę na czym opierasz swoje przewidywania, skoro nie na wróżbach
  • Re: Nic z tego nie będzie!!! Autor: ~LucoaFan [178.212.218.*]
    Swoje wróżby opiera na tym by wystraszyć niepewnych/niedoświadczonych inwestorów
    Podziwiam że chce się wam wchodzić z nim w dyskusje, zamiast tak jak on zaśmiecać wpisami forum

• Re: Nic z tego nie będzie!!! Autor: ~Ehhhh [46.15.117.*]
    No zgadzam się ale pozostawiając forum tylko z jego naracją "będzie 22" pozostawiamy forum tylko z jego narracją "będzie 22". Trochę jest mi wstyd że dyskutuje z nim to fakt. Ale faktem jest też że prędzej będzie 39 niż 22 Ale kazdy sam podejmuje decyzje
    Nie pomogleś to potrzymam do końca miesiąca i jak nadal będzie boczniak to wychodzę. Prawie dwa miechy trzymam akcje i minus. Sprzedam i poszukam innej okazji.
  • Re: Nic z tego nie będzie!!! Autor: ~Ehhhh [89.8.167.*]
    Za to 28.90 to marmurowa podłoga pokerzysta zobaczy 22 jak Legia Puchar Ligi Mistrzów.

Czy od kilku sesji dobrze idzie? Nawet na dzisiejszym spadku wykres miesieczny na +7% no idzie powoli ale dobrze. Pokerzysta ma od wpisu 50groszy wiec nie ma sie mu co dziwić że sporo pisze.
    Teraz widzę że 31.50 to bariera nie do przejścia więc akceptuje stratę i spadam stąd. Lepiej teraz niż po 28.90. Powiedzonka pozostałym graczom.
    Trzymaj kapitał, jak zacznie się promka to zrobimy większe zakupy. Spółka zasługuje na to by dać jej szanse.
    Naprawa wierxysz w 22?
[x]
RYVU 0,12% 16,50 2026-05-29 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.