• umoczyłem Autor: ~zaklinacz [185.13.234.*]
    Trochę umoczyłem w tej spółce, jest jeszcze jakaś szansa na odbicie tego barachła powyżej 220 zł ?
  • Re: umoczyłem Autor: ~Stefan17 [109.243.67.*]
    Czekaj na raport q2 i q3. Sprzedaż se kumplu po czysta albo i czterysta
  • Re: umoczyłem Autor: ~vodeh [89.229.208.*]
    Dnia 2025-07-07 o godz. 19:56 ~Stefan17 napisał(a):
    > Czekaj na raport q2 i q3. Sprzedaż se kumplu po czysta albo i czterysta

giełda to złodziejstwo, spadająca brzytwa coraz niżej i nikt tutaj długo nie zarobi.
  • Re: umoczyłem Autor: ~BP [195.82.178.*]
    Szacuje się, że większość inwestorów detalicznych na giełdzie ponosi straty. Dokładne statystyki różnią się w zależności od rynku i źródła, ale ogólnie przyjmuje się, że od 70% do 90% inwestorów traci pieniądze. Na przykład, w przypadku rynku Forex i kontraktów CFD, nawet 75-89% inwestorów detalicznych traci pieniądze. Podobnie, na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie większość inwestorów notuje straty.

Jak nerwy słabe to nie polecam inwestować na giełdzie ;)
  • Re: umoczyłem Autor: ~zaklinacz [185.13.234.*]
    Mam nerwy ze stali, jestem na gpw od 15 lat, natomiast w 11 bit zacząłem inwestować od niedawna, obróciłem kilka razy, ale teraz utknąłem ;p
  • Re: umoczyłem Autor: ~vodeh_bezakcji [89.229.208.*]
    Dnia 2025-07-07 o godz. 23:09 ~zaklinacz napisał(a):
    > Mam nerwy ze stali, jestem na gpw od 15 lat, natomiast w 11 bit zacząłem inwestować od niedawna, obróciłem kilka razy, ale teraz utknąłem ;p

nie bedę ukrywał nie lubię tracić, brałem 11bit ze średnią 162 zł i widząc to sypanie grubasów na tym papierze sam pozbyłem się tego towaru ponad 209 zł, żałuje że nie sprzedałem jak kurs był 230 zł ale widać gołym okiem że idziemy na 170 albo niżej, mam 27000 zł doradzcie co kupić w zamian 11bit żeby znowu coś zarobić ? teraz widze siłe na ACTION i tue chyba ulokuje pieniądze po sprzedaży 11bit.
  • Re: umoczyłem Autor: ~Alek [188.146.160.*]
    Od poczatku pisze ,ze nie ta społka to wielka niewiadoma czemu nie chcecie tego zrozumiec..rynek gier jest mega trudny, a wy myślicie ze zawsze bedzie to rosło te wzrosty sa niczym nie poparte, to wszystko to spekulacje nic wiecej zero rozsadku
  • Re: umoczyłem Autor: ~BP [84.205.185.*]
    @Alek
    Spółka 15 lat na giełdzie. Wydaję i produkuję gry. Ma dobrą opinie w świecie gamedevu i tylko jedną większa wtopę co jak na gamedev to wynik solidny. Kapitał który pozwoli im na długie funkcjonowanie i ciekawe marki własne.

Dosłownie miesiąc temu mieli duża premierę, a szykują się w tym roku jeszcze dwie mniejsze. Wychodza dwa dodatki do gier własnych. Wiedzą jak monetyzować gry w długim okresie. I pracują na kolejnymi paroma projektami.

Dla jednych to nic, a dla niektórych jednak coś.

Ci którzy dają się nabrac na szybki zysk łatwo pękają i tracą, a Ci co widzą potencjał długoterminowy kumulują i zarobią.
  • Re: umoczyłem Autor: ~all [188.33.44.*]
    BP, daj Alkowi z kolegami zarobić na bułkę z masłem, przecież chłopcy też muszą płacić rachunki, a że nie potrafią inaczej to nie ich wina, 11Bit dziwnym trafem przyciąga samych filantropów
  • Re: umoczyłem Autor: ~Morświn [46.112.88.*]
    Długoterminowy to znaczy jaki? 5 lat? 10? Zdajesz sobie sprawę że Altersi to miał być główny silnik sprzedażowy 11B aż do nowego FP? TA są na Steam na 342 miejscu po 3 tygodniach od premiery. Tobie naprawdę się wydaje, że jakiś fundusz tu wejdzie pod jednorazową podbitke przychodów w Q2 jak za Q3 2024r gdy FP2 napędził przychody póki się nie posypały negatywne opinie? Na co liczysz? Tu kwartalne przychody to będzie góra 20-22 miliony od Q3 to jaką chcesz kapitalizacje? Ja liczyłem tylko na sukces TA, a tego nie ma. Nie ma porażki ale i nie ma sukcesu. Liczyłem też na zmianę podejścia zarządu do komunikacji z giełdą i tego też nie ma. Jest to co jest i spadek kursu. Bez głupawych tekstów, odpowiedz czy z czymś skłamałem?
    No i po co się tak pieklić :)

Jak się koledze nie podoba, to ja polecam sprzedać i wejśc w CR albo CDR albo Blooper nawet. No nie ma sensu tutaj siedzieć i nerwów tracić :) Toż, żeby takie negatywne posty pisać to tzreba w sobie wzbudzić negatywną emocję, a to niedobre dla zrdowia. Nie chcesz chyba zejść na zawał? I ja to powaznie całkiem piszę :)

[x]
11BIT 0,51% 158,80 2025-11-19 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.