W Medinice jest jak w przedszkolu:
– Każdy coś narysował
– Każdy coś powiedział
– Każdy dostał dyplom
Tylko że inwestorom obiecano dorosły biznes, nie teatrzyk.”
#DyplomZaUdział #CyrkInwestycyjny #MediniceKids
W 2021 kupiłem akcje Medinice.
W 2022 myślałem, że będzie umowa.
W 2023 czekałem na efekt.
W 2024 już tylko się śmiałem.
W 2025? Elon wystrzelił rakietę, ja dalej czekam na list.”
#RakietyStartująListNie #CzekamNaZiemi #MediniceOdlot
Najdłużej trwająca rozmowa bez podpisu”
Medinice rozmawia z partnerami od lat. Plotki mówią, że rozmawiają już tak długo, że zaczęli się zaprzyjaźniać.
Większość inwestorów siedzi cicho. My nie.
Nie dlatego, że się nie boimy – tylko dlatego, że mamy już dość czekania bez efektów.
Od lat jesteśmy karmieni obietnicami, zapowiedziami, wizjami, ‘zbliżającą się komercjalizacją’.
A prawda jest taka, że jeśli nie nazwiesz ściemy po imieniu — to zostaniesz w niej na lata.
Dlatego mówimy: DOŚĆ.
Zamiast czekać – pytamy.
Zamiast wierzyć – analizujemy.
Zamiast przytakiwać – śmiejemy się, bo to ostatnia linia obrony przed absurdem.
Zarząd może udawać, że nie widzi. Ale widzi.
I niech widzi, że nie wszyscy łykają PR bez wartości.
Nie byłem na WZA, bo nie wiedziałem, że to jedyna forma kontaktu z firmą. Myślałem, że są jeszcze raporty, komunikaty i internet, ale może jestem starej daty
Analiz nie widzisz? To może jeszcze napisz, że nie widać problemów spółki, bo przecież „komercjalizacja tuż-tuż” – jak od 5 lat.
Oj, Maxiu… Jak kończą się fakty, to zaczynają się teksty o lekarzach i traumie? Brzmi jak klasyczne odbicie od lustra. Tylko że ja tu piszę o rzeczywistości, a nie leczę złamane zaufanie do spółki, która od 5 lat nie może skomercjalizować nawet zdjęcia na LinkedInie.
Ludzie trafiają do lekarza po różnych przejściach. Ty najwyraźniej nie wyszedłeś z tej jednej – z 2021, jak wszyscy wierzyli, że to „już za chwilę”.
Zdrowia Max, serio. Bo jak ktoś po jednym wpisie dostaje spazmów i wyciąga „traumy”, to chyba sam wie, że coś go jednak boli. I to nie z mojego powodu, tylko z portfela. Pozdrawiam serdecznie – bez refundacji.
Całkowite zaćmienie umysłowe. Dziś szalone wzmożenie u kolegi. Czyżby to potomek Henia z Kielc, bo dziś rocznica rzezi kieleckiej. Henio też konfabulowal by uzyskać ucieczkę od pasa, a jak się skończyło to wiemy. Łukaszki boi się pasa od Cygana?
Jak wygląda wpis, kiedy kończą się argumenty, a zaczynają historyczne halucynacje”
albo
„Rzeź to dopiero będzie, jak ci się zderzy rzeczywistość z raportami Medinice
Łukaszki namierzony, faza zatapiania rozpoczęta. Twój mocodawca został już zupełnie wypchnięty z forum. Ludziska robią sobie z niego taka bekę że lepiej nie mówić. Kiedy na Milton pojawiły się Ważne informacje kilka miesięcy temu, kurs nawet nie drgnął, bo kto tu potrafi czytać ze zrozumieniem??? twój mocodawca pisał pisał pisał, 20 groszy 10 groszy. A ja kupowałem, kupowałem, kupowałem. W czerwcu ja liczyłem 400% zysku, a Twoj mocodawca ... Cóż . Dalej pisze przy 1.30 o 20 groszach. Pisz dalej w swoim stylu Jak tylko na taki wytrysk intelektu cię stać, cóż... Ps. Teraz też cały czas kupuje. Kupuje. Kupuje
Gratuluję, inwestorze dekady – zbijasz majątek na forumowym PvP.
Ty kupujesz. Kupujesz. Kupujesz. Jak robot z Allegro w promocji. Tylko dziwne, że mimo tylu zakupów – kurs jak zaklęty… chyba kupujesz od samego siebie.
Mój mocodawca? No proszę… mam swojego Palpatine’a? A ja myślałem, że po prostu siedzę z popcornem i komentuję ten cyrk dla sportu, a tu się okazuje, że walczę z niewidzialnym Imperium Zła.
Z tymi „ważnymi informacjami na Miltonie” to prawda – takie były, że nawet kurs się za nie nie oglądał. A to już sukces – rzadko która informacja aż tak nikogo nie obchodzi.
A co do tego, że liczysz 400% zysku – z czego, z powerbanków w CoolCryo? Bo z kursu to raczej nie.
Ale pisz dalej – to się czyta lepiej niż raporty ESPI. Mamy tu w końcu kabaret, dramat, science fiction i bajki inwestorskie w jednym.
Ps. Też kupuję. Popcorn. Na kolejne newsy. Bo widzę, że faza satyry dopiero się zaczęła
No i widzisz ty kupujesz popcorn żeby go zezrec , stopa zwrotu MINUS 100% bo to co wyleci Co z tyłu jest bez szans na recykling czytając to co piszesz wiadomo jaka jest jakość tego co wylatuje z przodu. Nic tu nie zdziałasz marnoto forumowa.... Wał 100 postów na godzinę przebija swojego mocodawcę frustracka ekipo