Nie będę się dużo rozpisywać, miałam kiedyś to bo myślałem, że zarządza tutaj ktoś kontrtny, niestety wał za wałem, tworzenie jakiś fundacji, przesypywanie akcji, schodzenie poniżej 50%, jakieś aneksy, że nie sprzeda poniżej jakiejś tam kwoty - następnie poza rynkiem transakcje tymi samymi akcjami, skupy akcji, potem jednak nie, fałszywe komunikaty, że jakieś gratisowe akcje będą - później znowu wycofanie, info o wejściu na główny - tak, tak - znowu wycofanie - to robią od lat xd
Wiszący zaraz napiszą, że ściemniam itd…
Zanim kupisz to wejdź w historię spółki i przejrzyj, poświęć te godzine - jeśli znajdziesz to co napisałam - uciekaj stąd!
Jak jesteś tu nowy to nie wchodź i tyle…
Nie zarobisz tu nic, a nagony wiszą i będą pisać jak jest super…
Nie przy tych walach, nie przy takiej kapitalizacji, nie przy tym zarządzie…
Akcje te się sprzedawało po ok. 2 pln. Kto by pomyślał, że to tak zeszmacą. prezes. Niestety to co na samej górze to prawda. Ta spółka jest do kręcenia kasy ale prezia i jego świty. przykład - espi o spółce sterm. podbitka i wywalanie na maxa.
Hahaha, Prezes dalej swoje!
Oj ludziska, fajnie jest tu wejść i utwierdzać się, że sprzedaż po 1.3 była dobrym rozwiązaniem xd
Nigdy więcej tego gniota, nigdyyyy!
Jak masz zamiar tu wejść to prześledź historię spółki…
Dnia 2025-07-10 o godz. 23:37 ~Gość napisał(a): > Hahaha, Prezes dalej swoje! > > Oj ludziska, fajnie jest tu wejść i utwierdzać się, że sprzedaż po 1.3 była dobrym rozwiązaniem xd > > Nigdy więcej tego gniota, nigdyyyy! > > > > Jak masz zamiar tu wejść to prześledź historię spółki…
Będziesz sobie pluł w brodę że nie poczekałeś gdy będzie kurs 2 złote i wyżej ... Przypomnę wtedy ten post.
Za 1 kwartał 1.5 mln zysku, za 6 miesięcy 2025 - 1.3 mln
Hit hahahhaa
Na koniec roku będzie 700 tys za cały rok, przy tej kapitalizacji to kurs na 0,3 zł