na ten moment , do końca sesji może żałować takiej decyzji tylko że to wszystko jest rozgrywane między słupkami z prawej na słupki z lewej już z 14% spadek na 7% BEZ ESPI NIE BĘDZIE ŻADNYCH FAJERWERKÓW ZADUSZĄ WSZYSTKO
ciekaw jestem jak ta pokazówka się skończy na tak niskim poziomie cenowym to rodzinka zrobiła sobie taką pokazówkę bo wolumen nawet 2-4 mln to tylko grosze tu 10% akcji w obrocie można nabyć za 700k obrót na 17 gr bu hahaha na 1,70 zł tam niech zrobią obrót ,ale to nie ten poziom da fundacji rodzinnej NIECH POKAŻĄ KONKRETNE ESPI Z USA CZY EUROPY CZY POLSKI !!
zastanawia mnie jedno ,czy to co teraz mamy na kursie nie jest chytrym planem ? gdzie na początku sesji kurs jest podbijany i zbierają do pewnego poziomu ,i powoli chłodzą kurs do 3% i ile się da tyle wciągną , nie od razu 1 mln akcji tylko spokojnie ,na 17 gr był największy obrót ,a jak podciągną na 40 gr będzie już na dużym plusie ,ale to tylko czysto hipotetycznie takie przemyślenia czy w poniedziałek zrobią uwalankę i kurs wróci na 15 gr i niżej ?
jak będzie powyżej 1 zł to zobaczymy w tedy ilu jest poważnych którzy chcą mieś spółkę ,ale czy może prędzej będzie jej koniec ? ZOBACZYMY już dzisiaj zjazdy
To nie ja prowadzę konwersację sam ze sobą, bo nikogo twoje żale nie interesują. Nie ja namawiam do wystawiania wszystkich akcji w cenach z kosmosu żeby udowodnić posiadanie. Nie ja najpierw deprecjonuję firmę, żeby później życzyć wszystkim 2 zł. Więc tak, takie zagrywki są rodem z piaskownicy, więc idź dzieciaku tam się pobaw.
skończyli skup ? to słupki sobie pozwoliły na zbyt wiele i powrót do bazy ? co za pech ,a tak już promyczek zaczął się przebijać ,oj 20 gr to zapora nie do sforsowania jak na razie , dalej stoi 160K jak nie więcej ale jak pozdejmują to 20 gr połkną paroma szt akcji !!! wolumen poraża jak na 15-tą ,ale bywało dużo dużo gorzej