• Po co robicie iluzję? Autor: ~Wasyl [176.1.135.*]
    Kupujecie 1000 akcji po 0.039 łudząc się, że niby kurs jest taki, jak ludzie sprzedają taniej, jak dzisiaj, po 0.0338. I to jest na dzisiaj prawidłowy kurs akcji.
  • Re: Po co robicie iluzję? Autor: ~Włodi [185.55.64.*]
    No fakt , ktoś sprzedał grube miliony po 0.0338, ile z tego łyknąłeś rekinie giełdowy, zrobiłeś zakupy za 30zł czy troszkę więcej
  • Re: Po co robicie iluzję? Autor: ~Wasyl [176.3.82.*]
    Nie muszę być rekinem giełdowym ale od dobrych kilku lat płacę podatek od zysków kapitałowych i rocznie wyciągam z giełdy więcej niż ludzie pracujący na etacie. A co ciekawe, nie stosuję manipulacji, typu kupno czy sprzedaż jednej akcji żeby stworzyć iluzję innej wartości.
  • Re: Po co robicie iluzję? Autor: ~Włodi [94.254.160.*]
    Oczywiście ci wierzymy, z resztą na forum bankiera co drugi to milioner i wszyscy tu zarabiają mega kokosy , na potwierdzenie twoich słów jest zapewne to że siedzisz na forum spółki która jest na fixach i dzienny obrót to 1000zł , brawo , czekamy z twojej strony na następne analizy dotyczące ruchów na akcjach , skoro taki z ciebie fachowiec i zwrócileś uwagę na spółkę to pewnie zarobisz tu grubą kasę, ja spadam gdzie indziej gdzie są obroty i gdzie coś się dzieje , nic tu po mnie
  • Re: Po co robicie iluzję? Autor: ~Wasyl [176.7.57.*]
    Nigdy nie twierdziłem, że jestem milionerem. Pracuję na etacie i dorabiam sobie na giełdzie. Co miesiąc mam kilka tysięcy złotych zysku i mi to wystarcza. Wy próbujecie mnie zdyskredytować i okej. Niech będzie, że jestem stratny, skoro wam to da satysfakcję.
[x]
CTEGROUP 13,33% 0,02 2026-05-13 12:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.