No widzisz, akurat znam się na wolumenie, widziałeś jak kurs się zachował w dokonaniu transakcji czy nie widziałeś ? Nie mówię później o spekulacyjnym wzroście mówię stricte o momencie dokonania transakcji? Marne +4% które widzi się normalnie, prawda jest taka, że hylo to zwykle przerzucenie z worka do worka a naganiacze na forum od 9 rano każdy to widział i snuł teorie ,:) będzie ciekawie,
Gdyby ktoś zabrał milion akcji tak jak tu piszą naganiacze to kurs by był po 32, takiego wolumenu nie było jak był Parkinson, więc pytanie czy ty jakiekolwiek masz pojęcie o wolumenie techniku analizy technicznej? Wydaje mi się że chyba analizy spekulacyjnej ale może i tak nie do końca go spekulant pewnie z ciebie żaden :)
Nie wiem czy to naganiacze czy nie ale w jednym banku obrót na firmie jest 35 223 724,0 / 1 555 580 sztuk papiera tak mnie to zdziwiło ze zweryfikowałem w innym miejscu a tam nawet 0,5 miliona nie ma - to chyba jakaś pomyłka bo kurs by wystrzelił w kosmos przy takim obrocie i na rynku by akcji zabrakło zaczym by się ludzie zorientowali
Nie pomyłka tylko pewnie ktoś przerzucił z worka do worka zapewne, spółdzielnia dała zlecenie buty a druga sell a potem ludzie zatrudnieni na forum zaczęli spamować od 9 gdzie nikt nawet nie zauważył by takiego wolumenu bo kursem nie ruszyło :P i kurs poleciał do góry zaczęły się znowu teorie ktoś wie coś widział lecimy hahaha zwykle LEcze
Praktycznie takich dużych przerzutek się nie robi więc po coś to było. Na pewno nie była to sprzedaż. Po tym weszło sporo gorących rączek i jeśli nie będzie żadnej konkretnej informacji to polecimy bo oni i tak wyskoczą a nikt nie odbierze. Niby trochę ponad 2M ale jak na ostatnie obroty to dziesięć lub więcej sesji. Może być gorąco a gdyby miał być partnering a nie będzie to obroty były by znacznie większe bez tego mega przeżutu. Może Słowacja może FDA.
A co w tym niezwykłego, że ktoś kupił akcje prosperującej spółki, ktora zaraz ma podpisać umowę na grube miliardy... dolarów!!!!? Ktoś kupił ile miał kupić na otwartym rynku biorąc jak leci do 2x zł. Spodziewam się, że to jedynie pierwszy dużo pakiecik większej transakcji. Kto na peronie może jeszcze wskoczyć, bo tu potencjał wg analitykow to 52+.
Przerzut z rana 1430000 przy 0% a potem zabawa przy 100k akcji . To był pokaz siły jakiegoś funda a tylko 2 maja taki wolumen oficjalnie się przyznając Generali i Vienna . Inni musieli by mieć dokupione w ostatnim czasie czyli w tym roku. Zobaczymy jak się to skończy bo ten ruch mógł być przedwczesny , i zaczyna słabnąć.
Tang, wieczorek albo jakiś fund ale tego dużo nie ma, zwykle przerzucenie z worka do worka jak to ma czasami miejsce natomiast tutaj forum od rana w euforii jakby wygrali los na loterii, widać że nie potrafią myśleć ani nic bo gdyby taki wolumen by był to cały arkusz by wyczyścili ale to zwykle kredki nienaostdzone